Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ådalen
760-0

Rækkehuse med udsigt over mark og skov.

Afdelingen er beliggende i den centrale del af Terndrup tæt på butikscenter, posthus, skole, bibliotek, aktivitetscenter, stadion, idrætshal, offentlige transportmidler mv. I en afstand på ca. 10 km mod Skørping ligger skov- og naturområdet Rold Skov og der er kun 5 min. Terndruplund.

Der er et godt stisystem, som er en god motionsruden.
Alle der bor i afdelingen kommer hinanden ved, og tager hånd om hinanden uden dog at være for tæt på.
Vi har mange æble- og moreltræer, som vi alle nyder godt af.

Boligerne er opført som tæt/lav rækkehuse i 1 plan. De er opført i teglsten med cementtagsten. Gavlene er beklædt med eternit. Vinduerne og udvendige døre er aluminium udvendig og træ indvendig. I stue, køkken og soveværelse er der lakerede bøgeparketgulve samt malet strukturtapet. I entre og badeværelse er der klinker.

I boligerne er der komfur og emhætte og der er forberedt til installation af køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er fasteskabe i soveværelset. Til hver bolig er der en lille have med en flisebelagt terrasse.

A´conto vand og vandafledningsafgift betales til Lejerbo. El og varme afregnes direkte til leverandøren.

Boliginfo

Adresser

Ådalen 1 - 21,
9575 Terndrup

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.