Mmmm..... cookies...

Afdeling

Engparken
795-0

De moderne lejligheder ligger centralt i Vejle, og der er elevator i opgangene.

Der er både plads til enlige, børnefamilier og ældre. Boligerne blev bygget i 2005, og de i alt 43 lejligheder fordeler sig på to-<(>,<)> tre- og fireværelses boliger.

Stedet er for dig, der nyder Vejles hyggelige centrum med strøgbutikker og cafeliv, og som samtidig gerne vil nyde en sommerdag på bænken på de grønne fællesarealer.

På de store altangange er der også plads til et lille havebord.

Lejlighederne er både tæt på sygehuset og Vejles butiksgader, ligesom skole og daginstitutioner er i gåafstand.

Der er nok parkeringspladser, både til dig og dine gæster. Bussen holder tæt ved ejendommen.

Køkkenerne har komfur og emhætte.

Der er forberedt for installation af opvaskemaskine i køkkenet, samt til vaskemaskine og kondenstørretumbler på badeværelset.

Beboerhuset har plads til 50 personer.

Boliginfo

Adresser

Enggade 13 A,
7100 Vejle

Vesterbrogade 4 A-D, 6 A-B, 8 A-C,
7100 Vejle

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: EWII Bredbånd levere signal. Der er tilslutningspligt og grundbeløb opkræves via huslejen. Grundbeløbet kan bruges til TV eller internet. For at sikre signal ved indflytning, skal du kontakte EWII's Kundeservice på tlf. 70 55 55 55. Tilvalgsydelser betales direkte til EWII. Den kollektive aftale udløber pr. 01-10-2019, hvorefter alle ydelser opkræves direkte fra Ewii.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat og 1 hund eller 2 hunde eller 2 katte pr. lejemål. Fodring af fugle er ikke tilladt, da det tiltrækker rotter og mus. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige skadedyr eller giftlige, som f.eks rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Hund og kat skal holdes i snor på området. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.