Mmmm..... cookies...

Afdeling

Rosenvang
802-0

På grund af en systemopdatering er det desværre ikke muligt at skrive sig på ventelisten til boligerne i denne afdeling lige nu. Vi forventer at åbne igen 9. marts 2019.

Afdelingen Rosenvang er beliggende på Hvedevænget i Nysted, som ligger henholdsvis 17 og 19 km fra Nykøbing Falster og Sakskøbing. I Nysted Kommune, som er en del af Guldborgsund Kommune, er der ca. 5.400 indbyggere. Det gamle bymiljø med flotte bindingsværkshuse og andre ældre bygninger gør byen utrolig charmerende, og den er desuden beliggende naturmæssigt meget smuk. Afdelingen er placeret tæt på skov og strand.

Knap en kilometer fra afdelingen kan man få dækket hverdagens indkøbsbehov i dagligvarebutikker, slagter og bageri. Yderligere er der lægehus, dagpleje, børnehave, skole samt SFO placeret tæt på bebyggelsen.

Det nyere byggeri med 19 boliger fra 2004 er en hyggelig og rolig afdeling med en god beboersammensætning, da der både er 2, 3 og 4 værelses boliger. De fleste lejemål er i et plan med have og derfor meget ældreegnede. Der er trappe til de fire boliger, der er beliggende på 1. sal. Disse boliger har altan.

Alle lejemålene er indrettet med almindelige moderne bekvemmeligheder så som ovn, komfur og emhætte. Køle/fryseskab skal man selv installere.

Udgiften til el, vand og varme er ikke indeholdt i lejen og skal derfor afregnes direkte med leverandøren.

Der må holdes en hund eller en kat pr. lejemål i afdelingen.

Boliginfo

Adresser

Hvedevænget 1 A-F,
4880 Nysted

Hvedevænget 3 A-D, 5 A-E,
4880 Nysted

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer.

Vand betales direkte til vandværk, evt. vand restancer opkræves via lejen og er pligtig pengeydelse.