Mmmm..... cookies...

Afdeling

Grejsdal Åpark
959-0

Lejerbo Trekanten har sammen med en privat bygherre bygget 2 blokke med i alt 40 lækre velindrettede lejligheder i Grejsdalen i Vejle. 12 boliger er ejerboliger og 28 er lejeboliger.

Her får du masser af natur og flotte omgivelser omkring bygningerne, som ligger ned til Grejs Å og direkte til skov og eng.

Lejerbos 28 boliger er indrettet som 2- og 3-værelses boliger med stort køkken og stue samt værelse/værelser og flot badeværelse.

Boligerne ligger i Vejles nordlige del i det naturskønne Grejsdalen tæt på skole og offentlig transport. Samtidig er der ikke langt til Vejle centrum med indkøbsmuligheder osv.

Alle boligerne har privat altan eller terrasse.

Der er rigtig gode parkeringsforhold, og der er depotrum til alle boliger.

Boliginfo

Adresser

Ved Hammerværket 10, 12, 18,
7100 Vejle

Boligtype

Antal boliger

28

Energimærke

A1

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

80-104 m2

Husleje

6370-9614 kr.

Indskud

32900-42800 kr

Ventetid

9 mdr.-2 år.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Ewii leverer fiberbredbånd, men der er frit valg til at vælge anden udbyder. Se evt. mere på www.ewii.com eller ring på tlf. 70 55 55 55. Lejer skal selv sørge for tilmelding af signal.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.