Mmmm..... cookies...

Afdeling

Haraldsvej
1229-0

OBS! Denne boligafdeling bliver frem over administreret af Alfabo.

Hvis du kunne tænke dig at bo i afdelingen eller allerede bor i afdelingen, så skal du fremover gå ind på www.alfabo.dk for at skrive dig på ventelisten og for at finde informationer om afdelingen.

*****

NYBYGGERI VEJEN - indflytning 15-02-2019 og 01-09-2019

Lejerbo Kolding opfører sammen med privat bygherre, en helt ny "bydel" på Gormsvej i Vejen.

Der indrettes 71 lejligheder, som Lejerbo Kolding udlejer. Derudover bygges 9 private rækkehuse.

Den nye "by" ligger tæt og livligt omkranset af træer og forbindelser ud i "byen". De interne veje og stier er forbundet til "byen" via stisystemet og bliver en del af den nye helhed. Boligerne forskydes for hinanden for at give et afvekslende og personligt præg til den enkelte bolig. Stisystemet er tæt og intimt og tænkt til de bløde trafikanter, men også tilgængelige med bil. I midten danner fælleshuset et samlingspunkt for alle beboere og gæster.

Der etableres 80 parkeringspladser i området.
Boligerne er en blanding af rækkehuse og etageboliger i 2 etager. Boligerne er udstyret med altan på 1. salen. Der er tilhørende haver og skur.

Boligerne vil være fordelt på 2 og 3 værelses lejligheder.

Type A - 2 værelser: 65 m2(Brutto m2) etagebolig
Type B - 3 værelser: 85 m2 (Brutto m2) etagebolig
Type D - 3 værelser: 106 m2(Brutto m2) rækkehus i 2 etager

Husleje pr. mdr. ekskl. forbrug kr. 4.600- 7.450
Indskud kr. 26.000 - 43.000
Materiale og tegninger er endnu ikke klar, men kontakt gerne Regionskontoret i Kolding for en snak om boligerne og for at blive skrevet på ventelisten.
Kontakt: Kolding@lejerbo.dk eller ring på tlf. 38 12 14 35.

Boliginfo

Adresser

Haraldsvej 19-85,
6600 Vejen

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE/INTERNET: Lejer sørger selv for tilmelding og tilslutning. Ewii Bredbånd og Vejen Antenneforening kan leverer signal, men der er frit valg til at vælge anden udbyder.

Da dette er nybyggeri, tages der forbehold for indflytningsdatoen.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.