Mmmm..... cookies...

Afdeling

Lilli Gyldenkildes Torv
1243-0

LÆKKER og lys velindrettet 4 værelses lejlighed, på 2. Sal midt i Horsens by.

Boligen har god entré, med adgang til 2 værelser og badeværelse med plads til vaskesøjle samt depot. Køkken/alrum med plads til egen opvaskemaskine i åben forbindelse med stuen, som har udgang til nordvest vendt altan. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse.
Her har du alting helt tæt på.

Der er elevator til boligen.

Det er tilladt at medbringe 1 hund eller 1 kat.

Der er ikke parkeringsplads til boligen, men det er muligt at leje en plads.

Kontakt os for en fremvisning.

Boliginfo

Adresse

Sankt Helene Vej 10 2. 2,
8700 Horsens

Boligtype

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

A2015

Værelser

4 vær

Størrelser

107 m2

Husleje

8873 kr.

Indskud

45800 kr.

Ledig pr.

1. januar 2024

Afdeling

Lilli Gyldenkildes Torv

Lejemålsnummer

2000/51478/84

Send ansøgning
Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: YouSee kan levere signal men andre udbydere har også mulighed for at levere signal. Der er ingen tilslutningspligt. Lejer skal selv sørge for tilslutning hos den ønskede udbyder.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnaver i bur (dog ikke kaniner), samt 1 indekat eller 1 hund. Hund og kat skal føres i snor ! Skriftlig tilladelse til have hund eller kat skal indhentes hos Servicecenteret. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks.rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrie, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Der tilhører ikke gratis parkering i området. Parkering kan ske jf. skiltene i området. Der er begrænset mulighed for at leje en parkeringsplads, på vores grusareal, kontakt Regionskontoret i Kolding. Der er også begrænset mulighed for at leje en p-plads i P-huset via Apcoa, for beboerpris brug linket https://abonnement.apcoa.dk/lilli-gyldenkildes-torv ved bestilling.

Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Lignende boliger

Flintebakken

Flintebakken 2 - 148

8700 Horsens

Værelser

2-3

Areal i m2

61-86

Husleje i kr.

4441-6465

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Houmannshus

Houmannsgade 46 A-P m. fl.

8700 Horsens

Værelser

1-3

Areal i m2

31-100

Husleje i kr.

2253-9887

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Frejasgade

Frejasgade 2-6 A-B

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

32-87

Husleje i kr.

2064-5345

Ventetid

6 mdr.-2 år.