Mmmm..... cookies...

Stationstorvet, Vordingborg

På en meget central placering på Marienbjergvej lige ved Vordingborg Station bygger Lejerbo Vordingborg 46 familieboliger fordelt på 3 bygninger.

Byggeriet består af henholdsvis 11 stk. 2-værelses boliger, 31 stk. 3-værelses boliger og 4 stk. 4-værelses boliger. De store lejligheder bliver placeret i de øverste etager og er i 1 1/2 plan, hvor en intern trappe fører op til værelser i tagetagen.

Stueetagens boliger har egen terrasse og de øvrige lejemål har franske altaner. Beboerne i de nye boliger får et fælleslokale samt et grønt gårdmiljø, hvor der desuden er videre adgang til byens hovedstrøg.

Ejendommen opføres med teglrøde facader, mørke tagsten og med elevator.

Byggeriet udgør en vigtig del af det byudviklingsprojekt, som Vordingborg Kommune, med støtte fra Realdania, har sat i gang for at peppe området ved stationen op.

Ud over den nye Lejerbo-afdeling kommer området til at bestå af en grøn bypark for både beboere og andre, en plads med scene og boldbur samt en indsnævring af Algade, hvor der plantes træer og staudebede for at give strækningen et grønt præg. Målet er, at det skal fungere som porten til Vordingborgs handelscentrum.


Vi forventer, at boligerne står klar i foråret 2023.

Er du interesseret i en af de nye boliger, kan du allerede nu tilføje boligerne til din venteliste her