Handelsbetingelser og personoplysninger

Når du godkender din betaling for ventelisteopskrivning i Lejerbo accepterer du samtidig vores handelsbetingelser og Lejerbos politik for registrering af personoplysninger. Disse betingelser og politikken kan du læse her.

Firmainformation/kontaktoplysninger
Lejerbo
Gammel Køge Landevej 26
2500 Valby
Tlf: 70 12 13 10
Cvr-nr.: 18213419
E-mail: lejerbo@lejerbo.dk
www.lejerbo.dk

Ventelisteregler
Alle, som er fyldt 15 år, kan skrive sig på venteliste til boliger i Lejerbo. Det koster 2-300 kr. pr. boligorganisation pr. år at stå på venteliste.

Når du har betalt for din opskrivning første gang vil du én gang årligt modtage en mail med et link til betaling på hjemmesiden eller et giroindbetalingskort. Du kan også tilmelde dig og betale via BetalingsService.

Betaler du ikke opskrivningsgebyret mister du din plads på ventelisten, og du kan ikke senere hen aktivere og få den samme anciennitet på ventelisten som tidligere, men må starte nederst på listen. Skifter du adresse, får ny e-mail-adresse osv., kan du med fordel selv ændre i dine oplysninger på www.lejerbo.dk under menupunktet Mit Lejerbo og Min profil.

Du kan ikke overdrage din plads på ventelisten til andre. Hvis ansøgeren dør eller kommer på plejehjem, kan ansøgerens ægtefælle eller samlever dog overtage ventelistepladsen.

Nogle familieboliger udlejes ikke efter ventelisteprincippet.

Der vil typisk også være boliger, som:

 • stilles til rådighed for kommunen til løsning af akutte boligsociale problemer,
 • efter aftale med kommunen lejes ud efter særlige kriterier,
 • lejes ud til bofællesskaber.

De boliger, som udlejes efter venteliste, skal som hovedregel udlejes til den, der har stået længst tid på ventelisten.

Husstande med et eller flere børn under 23 år har dog fortrinsret til boliger med 3 eller flere beboelsesrum.
For nogle boligafdelinger kan organisationsbestyrelsen have bestemt, at par uden børn kan få boliger med 3 beboelsesrum i lige konkurrence med husstande med børn.

I nogle boligafdelinger har ansøgere på den interne oprykningsventeliste (dvs. ansøgere, der allerede bor i boligafdelingen) fortrinsret forud for ansøgere udefra. Samme fortrinsret gælder i nogle boligorganisationer for ansøgere, der allerede har en bolig i boligorganisationen (dvs. ansøgere på den eksterne oprykningsventeliste).

Enkelte familieboliger kan være ombygget og særligt indrettet til ældre og personer med handicap. Til disse boliger har ældre og handicappede fortrinsret uanset deres placering på ventelisten.

Fortrydelsesret
Ved indbetaling af opskrivningsgebyret (ved nye opskrivninger) har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du indenfor 14 dage efter indbetaling fortryder dit køb, kan du ved henvendelse til tlf. 70 12 13 10 få annulleret købet og returneret gebyret.

Lejerbos politik for registrering af personoplysninger
Når du opskrives til en bolig i Lejerbo bliver du bedt om at udfylde følgende oplysninger:

 • Fornavn
 • Efternavn
 • Adresse
 • Postnummer og by
 • Land
 • Telefon
 • Fødselsdato
 • Email-adresse
 • Ægteskabelig status
 • Antal medlemmer i din husstand
 • Heraf antal børn under 23 år
 • Heraf handicappede over 23 år  
 • Evt. kriterier for fleksibel udlejning

De oplysninger du giver, når du skriver dig op til bolig, bruges kun i forbindelse med Lejerbos udlejning af boliger og videregives derfor ikke til tredjemand. Når din opskrivning er gennemført overføres oplysningerne til vores interne lejersystem. Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger, da det foregår i en sikker forbindelse mellem din bank og Nets, som er firmaet bag Betalingsservice.

Lejerbo har indgået aftale med Nets om sikring af overførslen af penge mellem dig som kunde og os som boligselskab. Vi har desuden en indløsningsaftale med Nets, som forestår den konkrete transaktion.

Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på Nets' egen hjemmeside www.nets.eu/dk-da/ eller på Forbrugerrådets side www.forbrugerraadet.dk.

Modtagelse af emails
Når du skriver dig op, modtager du emails, der vedrører din opskrivning. Det kan fx være påmindelse om opdatering af din profil, betaling af årligt ventelistegebyr eller anden kunderelateret information.