Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Birkevænget 8-48 og 9-59

  Nakskov

  Boligafdelingen er etagebyggeri, og består af 300 boliger, der ligger i et attraktivt område i Nakskov - byens nord/ vestlige del.
  Nær bebyggelsen er der busstoppested, skole, sportshal, samt dagligvarebutikker. Nakskov hører under Lolland kommune.

  Afdelingen er af ældre dato - har store grønne områder som henvender sig til familier af alle størrelser/sammensætning.
  Tre boligblokke i afdelingen er ombygget til ældreboliger med elevator og "lukkede" altaner.

  Lejlighederne er godt og rummeligt indrettede og meget hyggelige. Der er nyere lyse køkkener i alle boligerne. Hver lejlighed har et tilhørende kælderrum.

  Der er altan til alle lejligheder. Lejlighederne indeholder alle komfur og emhætte. Endvidere er der vaskeri med tørretumbler, centrifuge og strygerulle. Der er mulighed for at benytte tørrerum i kælderen eller i det fri. Til afdelingen hører et velfungerende fælleshus med plads til 60 personer.

  Boligafdelingen byder på cykel- og barnevognsrum, og har gode parkeringsmuligheder. I bebyggelsen er der 36 garager som kan lejes efter venteliste. Der er miljøhuse hvor restaffald, pap og aviser kan afleveres. Der er ligeledes rum for storskrald.

  A/c varme, a/c vand og kortvask betales over huslejen. El betales direkte til Seas og antenne afregnes til antenneforening.

  Det er ikke tilladt at holde husdyr.

  Der er FLEKSIBEL udlejning i afdelingen. Ordningen andrager 1/3 af alle udlejninger.
  At blive skrevet op til en bolig efter fleksible udlejningsregler betyder at man rykker op på ventelisten, så ventetiden vil blive kortere i forhold til den almindelige venteliste. At blive skrevet op til en bolig efter de fleksible udlejningsregler betyder ikke,at man umiddelbart kan komme i betragtning til en bolig.

  1. Beboere som er skrevet på på boligselskabets opryknings venteliste, har fortirnsret til en anden bolig i afdelingen. Herefter har lejere, som bor i en anden afdeling i boligorganisationen fortrinsret frem for øvrige ansøgere.

  2. Børnefamiliers fortrinsrettigheder ophæves.

  3. Der er ikke begrænsninger i boligens størrelse til par uden børn.

  4. Ældre- og bevægelseshandicappede har fortrinsret til alle afdelingers stuelejligheder og elevatorbetjente lejligheder.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 55 - 72 m2
  • Familiebolig
 • Kornelparken

  Vodskov

  Hyggelige rækkehuse med terasse og have.

  Afdelingen er beliggende i Grindsted ca 17 km nord for Aalborg og 8 km. nord for Vodskov med rigtig gode busforbindelser og ligger i naturskønt område ved Hammer Bakker.

  Afdelingen er opført i 1989 og indeholder 16 ældre- og handicapvenlige boliger. Boligerne er anlagt med en hyggelig overdækket glasarkade imellem, som bl.a. benyttes som samlingssted for beboerne.

  Alle boliger indeholder komfur og emhætte, og der hører desuden parkeringsplads samt udhus dertil. Afdelingen råder over fællesvaskeri med tørretumbler og strygerum.

  A´conto varme og vand kræves over huslejen. El betales direkte til leverandør.
  Der er fællesantenne (stofa). Lejerbo sørger for til- og afmelding.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 66 m2
  • Familiebolig
 • Asagården

  Holstebro

  Afdelingen er opført i 1967 og er beliggende på adresserne Asagården 2-50 og 15-83 samt Jættegården 37-49. Afdelingen består af 354 stk. 2-5 rums lejligheder i 3 etager samt 42 stk. 2-5 rums seniorboliger forbeholdt 50+ uden hjemmeboende børn.
  Der er løbende blevet renoveret i afdelingen, og senest er der bl.a. inddækket altaner, udskiftet vinduer og opgangsdøre samt totalrenoveret køkkener, badeværelser og vaskerier.
  Asagården/Jættegården ligger tæt på daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelserne og ca. 2,5 km. fra Nørreport-Centret. Der er buskørsel fra området 4 gange i timen. Der er pr. 15. marts 2014 indført en P-vagt ordning i afdelingen, der kontrollerer færdslen i afdelingens områder.
  Til afdelingen hører der fællesvaskerier, en gildesal, Yousee Kabel TV og der er mulighed for leje af én af afdelingens 94 stk. garager (venteliste). Tæt på afdelingen ligger et velfungerende Trivselshus med alsidige aktiviteter, foredrag mv. og et fitnesscenter.
  Hårde hvidevarer: komfur, køleskab, fryser, emhætte og brus.
  Varme og vand bliver opkrævet aconto sammen med huslejen hver måned – el skal betales direkte til forsyningsvirksomheden.
  Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 5 værelser
  • 56 - 70 m2
  • Familiebolig