Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Johannesgården

  Nyborg

  79 lyse lejligheder centralt beliggende i Nyborg, kun 5 minuttersgang fra banegård og gågade. Du får en solid lejlighed medskønne, grønne områder.
  Elevator bliver opført efterår 2014.

  Bybussen kører lige til afdelingen, og Føtex og Rema ligger ligeved siden af ejendommene.

  Lejlighederne er opført i 1967, og ejendommene fik får nylig nyfacade, så de fremstår moderne og lyse. En del af lejligheder har også nyt køkken. Lejlighederne er alle udstyret med komfur.

  Til hver bolig hører et pulterrum, og der er fællesvaskeri iafdelingen.

  Som lejer har man også mulighed for at leje afdelingens festsal,hvor der er plads til ca. 40 personer.

  Gode P-forhold og legeplads med boldbane.

  Se ledig bolig
  • 2 - 3 værelser
  • 37 - 70 m2
  • Familiebolig
 • Munkebo

  Kolding

  Munkebo er et godt sted at vokse op, og området er børnerigt og fyldt med aktiviteter. Vuggestue, børnehave og skole er lige i nærheden og der er også flotte legepladser med hoppepude og multibane.
  Munkebo har et helt nyt fælleshus, hvor der sker mange aktiviteter for beboere, og hvor de unge i Klub 101 hygger sammen med de ansatte pædagoger.

  Imellem bygningerne er der flotte og velholdte grønne områder for hele familien.
  Der er supermarked, bager og frisør i Munkebo, og der er cirka 1 kilometer til Kolding Storcenter. Bus afgår fra afdelingen flere gange i timen.

  Igennem de sidste par år er badeværelser, køkkener og facader blevet renoveret, og boligerne er i dag velholdte og indbydende.
  Har du campingvogn, så finder vi også en plads til denne.

  Munkebo er opført i 1973 i den nordlige del af Kolding, og består af 610 boliger i etagebyggeri og 8 erhvervslejemål samt 112 carporte, som kan udlejes efter opskrivning på venteliste.

  Alle boliger er udstyret med ovn og køle/fryseskab. Der er ligeledes gjort klar til vaskemaskine og tørretumbler på badeværelserne i Palme Alle 16-38. På Cedervej og Cypresvej er der gjort klar til en opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet.

  I øvrigt er der mulighed for klatvaskeri i kældrene, og der er også stort vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler.
  Der er gode parkeringsmuligheder. Pusleplads til biler med bilvask.

  Lejlighederne har eget kælderrum, og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste. Undtaget Cedervej 10 - 12 A - K, Cedervej 32 - 34 A - H, Cypresvej 10 - 12 A - K, Cypresvej 24 - 26 A-K, Cypresvej 38 - 40 A - H.

  Der er 2 festsale med plads til 50 personer hver. Salen er beliggende Cypresvej 36, kld. samt Cedervej 30, kld. og udlejes kun til afdelingens beboere. Festsalen Palme Alle 2 kan rumme op til 200 personer og kan lejes af alle. På Cypresvej 1, kld. indgang i gavlen er der et lækkert Fitness rum, som kan benyttes af beboerne i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 3 - 4 værelser
  • 46 - 91 m2
  • Familiebolig
 • Ny Kirkevej

  Skørping

  Boliger i hjertet af Skørping by.

  Afdelingen ligger i centrum af Skørping med 300 m. til indkøbscenter og aktivitetscentret Teglgårdsminde og 800 m. til tog- og rutebil. Der er gode togforbindelser til Aalborg og Århus.
  Afdelingen ligger kun få minutters gang fra skoven. Få kilometer væk ligger de skønne Rebild Bakker, der er et yndet mål for naturelskere.

  Afdelingen er ombygget i 2000 og er i 3 etager med elevator i ejendommen.
  I boligerne er der komfur, emhætte og faste skabe samt parkeringsplads og pulterrum.
  Enkelte boliger har altan.

  I afdelingen er der fælles betalingsvaskeri og porttelefon.
  Der betales a´conto varme og vand til udlejer. El afregnes direkte til HEF. Der er fællesantenne.

  Se ledig bolig
  • 1 - 2 værelser
  • 53 - 67 m2
  • Familiebolig