Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Munkebo

  Kolding

  Munkebo er et godt sted at vokse op, og området er børnerigt og fyldt med aktiviteter. Vuggestue, børnehave og skole er lige i nærheden og der er også flotte legepladser med hoppepude og multibane.
  Munkebo har et helt nyt fælleshus, hvor der sker mange aktiviteter for beboere, og hvor de unge i Klub 101 hygger sammen med de ansatte pædagoger.

  Imellem bygningerne er der flotte og velholdte grønne områder for hele familien.
  Der er supermarked, bager og frisør i Munkebo, og der er cirka 1 kilometer til Kolding Storcenter. Bus afgår fra afdelingen flere gange i timen.

  Igennem de sidste par år er badeværelser, køkkener og facader blevet renoveret, og boligerne er i dag velholdte og indbydende.
  Har du campingvogn, så finder vi også en plads til denne.

  Munkebo er opført i 1973 i den nordlige del af Kolding, og består af 610 boliger i etagebyggeri og 8 erhvervslejemål samt 112 carporte, som kan udlejes efter opskrivning på venteliste.

  Alle boliger er udstyret med ovn og køle/fryseskab. Der er ligeledes gjort klar til vaskemaskine og tørretumbler på badeværelserne i Palme Alle 16-38. På Cedervej og Cypresvej er der gjort klar til en opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet.

  I øvrigt er der mulighed for klatvaskeri i kældrene, og der er også stort vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler.
  Der er gode parkeringsmuligheder. Pusleplads til biler med bilvask.

  Lejlighederne har eget kælderrum, og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste. Undtaget Cedervej 10 - 12 A - K, Cedervej 32 - 34 A - H, Cypresvej 10 - 12 A - K, Cypresvej 24 - 26 A-K, Cypresvej 38 - 40 A - H.

  Der er 2 festsale med plads til 50 personer hver. Salen er beliggende Cypresvej 36, kld. samt Cedervej 30, kld. og udlejes kun til afdelingens beboere. Festsalen Palme Alle 2 kan rumme op til 200 personer og kan lejes af alle. På Cypresvej 1, kld. indgang i gavlen er der et lækkert Fitness rum, som kan benyttes af beboerne i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 4 værelser
  • 46 - 91 m2
  • Familiebolig
 • Tingparken

  Ørsted

  Dejlige rækkehuse i rolige omgivelser.

  Boligerne er beliggende i henholdsvis Nørager og Ørsted.Boligerne i Ørsted ligger centralt med ca. 300 m til centrum ogder er gode handelsmuligheder og tæt til skole og børnehave.

  Boligerne i Nørager ligger for enden af et hyggeligtparcelhuskvarter med ca. 100 m til købmand, børnehave ogoffentlige transportmidler.

  Boligerne er tæt/lav byggeri, som er opført i 1999. Til hverbolig er der have med flisebelagt terrasse. Der er komfur,emhætte, køleskab samt faste skabe. Der er forberedt tilinstallering af vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset(tilladelse skal søges hos regionskontoret).

  I Nørager leveres fjernvarme med individuel aflæsning af forbrug.I Ørsted betales fjernvarmeforbruget direkte til ØrstedVarmeværk.
  Der er fællesantenne (stofa). Lejerbo sørger for til- ogafmelding.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 61 - 67 m2
  • Familiebolig
 • Jernbanegade

  Tinglev

  Her er beliggenhed og lyse lejligheder i fokus.

  Du bor lige i centrum af Tinglev og får en kombination af gode lejligheder og skønne omkringliggende grønne arealer. På arealerne er der lagt op til, at man kan hygge sig ved de opsatte borde og bænkesæt.

  Stationen ligger ved siden af afdelingen, og Fakta, Super Brugsen og Netto er lige rundt om hjørnet. komplekset. Skolen ligger også tæt på området.

  Boligerne er solide og velholdte, og de nuværende beboere er glade for altanerne, der hører til lejlighederne på første og anden etage.

  Lejlighederne er bygget i perioden 1992-1994 i tre etager og består af 46 boliger.

  Et kælderrum hører til hver bolig.

  Lejlighederne er alle udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte.  Se ledig bolig
  • 2 - 4 værelser
  • 54 m2
  • Familiebolig