Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Timandsvej

  Hadsund

  Afdelingen ligger midt i udkanten af en dejlig skov ca. 5 min. fra Hadsund centrum med havudsigt.

  Der er også mulighed for at komme tæt på vandet (Mariager Fjord), hvor man kan nyde fugle- og fiskelivet. I Hadsund er der godt muligheder m.h.t. handel, kultur osv.

  Afdelingen er ombygget i efteråret 2000 og er i 2 etager. I boligerne er der emhætte, køle-/svaleskab og faste skabe i værelse. Boligerne har svalegang med udsigt til skoven. Til hver lejlighed hører der et kælderrum. Der er p-pladser, cykelrum, fællesvaskeri, fællesantenne og fællesrum.

  Der er ikke elevator i afdelingen.

  Pr. 1. januar 2005 er huslejen blevet nedsat med 10%.

  Der betales a´conto varme og vand til Lejerbo og el afregnes direkte til Elro.

  Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 34 - 38 m2
  • Familiebolig
 • Simonivej m.fl.

  Pandrup

  Denne afdeling er delt over 4 byer: Saltum, Kaas, Blokhus og Pandrup. I forbindelse med afdelingen i Pandrup er der fællesvaskeri samt fælleshus, som kan benyttes af alle Lejerbo's beboere i Pandrup Kommune.

  Saltum:
  Afdelingen på Fælledvej består af 12 almene boliger og 4 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1988-1989. Alle boliger er 1-plans rækkehuse med have, terrasse, udhus og parkeringsplads. Fælledvej ligger centralt i byen på blind vej med gangsti til centrum og bus. Derer gode friarealer og fin udsigt over landlige omgivelser. I boligerne er der komfur og emhætte.

  Kaas:
  Afdelingen på Gammelgårdsvej består af 7 almene boliger og 3 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1989. Alle boliger er 1- plans rækkehuse med have, udhus og parkeringsplads. I boligerne er der komfur og emhætte. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne.

  Blokhus:
  Afdelingen på Clemmi Falk Vej består af 4 almene boliger. Afdelingen er fra 1989. De 4 boliger er 1-plans rækkehus sammenbygget meden glaspavillion centralt beliggende i Blokhus by tæt på indkøb og bus. Boligerne har have og udhus. I boligerne er der komfur og kogeø med emhætte.

  Pandrup:Afdelingen på Klostergade og Simonivej består af 40 almene boliger og 7 ungdomsboliger. Afdelingen er i 2 etager. Til alle boligerne hører parkeringsplads samt udhus/kælderrum. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne. Simonivej 15-43 er opført i 1991-92. På badeværelset er væggene malet, der er kun fliser i bruseniche og omkring håndvask. Der er gulvvarme. Der er komfur og emhætte men ingen køleskab. Simonivej 45-51 og 33-35 samt Klostergade 9-11 er opført i 1989-90. I dette byggeri er der fliser i badeværelse men ingen gulvvarme. Der er mulighed for opsætning af vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse. Der er komfur og emhætte samt forberedt for installering af opvaskemaskine i køkken.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 57 - 85 m2
  • Familiebolig
 • Svebølle

  Svebølle

  Kommunal udlejning (ældreboliger).
  Afdelingen er opført i 1992 og beliggende i grønne omgivelsertæt ved Svebøllecentret.
  Afdelingen, som består af 24 lejligheder, er rækkehuse i et plan.
  Lejlighederne opvarmes med fjernvarme som opkræves a/c sammen medhuslejen.
  Fællesantenne opkræves ligeledes med huslejen.
  Der er beboerhus. Lejlighederne er udstyret med komfur og harligeledes hver en lillehave.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 62 - 65 m2
  • Familiebolig