Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Frøhaven

  Vejle

  Spændende boligområde som får dig helt i ét med naturen.

  Her er der plads til leg, hygge og afslapning i perfekte rammermed hyggelige kroge og grønne områder, som kun venter på at blive brugt. Åen snor sig langs området og giver en rolig og raratmosfære.

  Til afdelingen hører nogle skønne nyttehaver til dem, der harlyst til at få jord under neglene. Parkeringspladser er der nokaf, samt gode forbindelser med offentlig transport.

  De skønne og forskellige boligtyper, række- og punkthuse, har engod indretning og de fleste har altan.

  Boligerne ligger centralt placeret i forhold til Vejle centrum ogligger i retning mod Grejs. I umiddelbar nærhed af afdelingenligger der skole og fritidsklub.

  Der findes vaskeri i afdelingen og alle boliger er udstyret medkomfur, emhætte og køle-fryseskab. I ungdomsboligerne er der ettrinettekøkken.

  Det er tilladt at holde ét husdyr, dog ikke i ungdomsboligerne.

  Lejlighederne består af nye og eksisterende bygninger, som eropført eller ombygget i 1991. Området indeholder 14 stk. 1 og 2værelses ungdomsboliger samt 90 stk. almene boliger fordelt på 2,3 - og 4 værelses boliger.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 63 - 85 m2
  • Familiebolig
 • Norgesvej

  Thisted

  Nyere boliger med udsigt opført i grusgrav med speciel arkitektur tæt på centrum af Thisted.

  To af bygningerne er i 4 etager, hvoraf de 2 øverste udgør 12 lejligheder med udsigt til Limfjorden og Mors. Afdelingen består af rækkehuse og lejligheder.

  Der er gode bybusforbindelse til Thisted centrum. Gode muligheder for uddannelse, handel, sport og andre fritidsinteresser.

  Boligerne er opført i 1990/91 i gule sten og med specielle tage. Der er 19 boliger i 2 plan og 25 boliger i 1 plan. 32 har egen udgang til græsplæne. I boligerne er der køle-/fryseskabe, komfur, emhætte og faste klædeskabe. Til hver bolig tilhører der fransk altan, terrasse eller have.

  Der er vaskeri, beboerhus, cykelkælder, pulterrum og mulighed for parkering.

  Stofa fællesantenne betales direkte til leverandøren. A´conto varme og vand betales til Lejerbo.

  Det er tilladt at holde 1 hund i afdelingen.

  Afdelingen er ikke tilmeldt Stofa.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 47 - 71 m2
  • Familiebolig
 • Den gamle kro

  Snedsted

  Midt i Snedsted, på den grund, hvor Snedsted Kro tidligere lå, har Lejerbo opført nye familieboliger i 3 plan. Alle boligerne har egen altan og mellem boligerne anlægges et hyggeligt gårdmiljø. Fra gårdmiljøet er der elevator til de enkelte etager, hvor boligerneer forbundet af en fælles altangang.
  Til alle boligerne tilhører et depotum på samme etage.

  De nye boliger ligger i en livlig by med et rigt handelsliv. Der findes både dagligvarebutikker, pengeinstitut, bager og flere indkøbsmuligeheder. Der er ikke langt til grønne områder, sportshal og legepladser.
  Det er ikke tilladt at holde husdyr.

  Se ledig bolig
  • 2 - 3 værelser
  • 77 - 85 m2
  • Familiebolig