Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Korsgårdsvej, Tingparken m.fl.

  Allingåbro

  Dejlige rækkehusefordelt på 3 byer - Ørsted, Vivild og Nørager.

  Ørsted: Boligerne ligger centralt i byen ca. 300 m. fra centrum. Der er gode handelsmuligheder og tæt til skole, børnehave, lægehusog busstation. Til hver bolig hører der have eller terrasse. Til afdelingen hører desuden udhus, parkering samt fælleshus. Der er forberedt til vaskemaskine og opvaskemaskine.

  Vivild: Boligerne ligger i udkanten af byen men centralt i forhold til forretninger, skole, offentlige transportmidler, idrætscenter og lægehus. Der foregår mange fællesaktiviteter i og omkring afdelingen. Til boligerne er der have eller terrasse samt eget udhus.Til afdelingen hører desuden fællesvaskeri, fælleshus og fælles parkering.

  Nørager: Boligerne ligger for enden af et hyggeligt parcelhuskvarter. Der er 100 m. til købmand, børnehave, forsamlingshus, skolebus og offentlige transportmidler. Der foregår mange fællesaktiviteter både m.h.t. kultur og idræt. Til boligerne er der terrasse eller have samt eget udhus. Til afdelingen er der desuden parkering.

  Der er fællesantennenet til Stofa. Lejer skal ved indflytning kontakte Stofa på tlf. 88303030 mht. oprettelse af signal og pakkevalg. Boligerne på Stenaltvej har ikke fællesnet.

  Boligerne er tæt/lav byggeri, som er opført i perioden 1988-1995 . Boligerne er handicapegnede. I boligerne er der komfur, køle-/fryseskab samt emhætte.

  Vand, el, og varme afregnes direkte til leverandør, dog med visse undtagelser. For nærmere information kan varmemesteren kontaktes.
  Der er fællesantenne (stofa).

  Se ledig bolig
  • 2 - 4 værelser
  • 60 - 71 m2
  • Familiebolig
 • Kløvermarken

  Tinglev

  Meget hyggelig bebyggelse i yderkanten af Tinglev som ligger tæt ved den dansk-tyske grænse.

  Alle rækkehuse har egen have og skur og udsigt udover markerne. Kløvermarken har et skønt grønt område med en fin lille sø, hvor ænder og andet fugleliv holder til.

  Her er der også plads til, at du medbringer dit husdyr.

  Dagligvarebutikker, tanken og hovedgaden er tæt på afdelingen, ligesom der er kort til skolen, sportshallen og børneinstitutioner.

  De 37 boliger er opført i henholdsvis 1991 og 1997, og er fordelt på to-, tre-, og fireværelses rækkehuse.

  I boligen forefindes el-komfur, emhætte og køle-fryseskab.


  Se ledig bolig
  • 2 - 4 værelser
  • 69 - 70 m2
  • Familiebolig
 • Rosenvang

  Nysted

  Afdeling 802-0 Rosenvang er beliggende i Nysted, som ligger ca. 18 km fra Nykøbing Falster. I Nysted kommune er der ca. 5.400 indbyggere. Byen er utrolig charmerende og naturmæssigt meget smuk. Afdelingen er placeret tæt på skov og strand, fra nogle af punkthusene er der udsigt over vandet. En hyggelig og rolig afdeling, med en god beboersammensætning.

  I Nysted by er alle former for dagligvarerbutikker, dagpleje, børnehaver samt SFO tilknyttet kommunens 2 folkeskoler. Den ene folkeskole (Nysted skole) er placeret tæt på bebyggelsen.

  Afdelingen består af 19 boliger:

  6 stk 2-rums á 62,10 m²

  2 - 3-rums á 77,17 m²

  8 - 3-rums á 77,25 m²

  3 - 4-rums á 95,07 m²

  Boligerne bliver lavet i et-plan og er derfor meget ældreegnede.
  I denne afdeling er der flexibel udlejning:

  1.
  Erhvervsaktive boligsøgende, herunder tilflyttende boligsøgende, som er tilbudt beskæftigelse i kommunen, eller tilflytter kommunen af arbejdsbetingede grunde i øvrigt (fx. forflyttelse). De tidligere kommunegrænser er ophævet, og der kan således ikke gives fortrinsret til boligsøgende, som allerede er bosat i Guldborgsund kommune, og til boligsøgende fra andre kommuner med ansættelse i en anden kommune.
  2.
  Ældre med særligt behov for en ældreegnet bolig.
  3.
  Boligsøgende med fysiske/psykiske handicap.
  4.
  Skilsmisseramte familier.

  Hvis der ikke er ansøgere, som opfylder kriterierne udlejes efter almindelig venteliste.  Se ledig bolig
  • 4 værelser
  • 62 m2
  • Familiebolig