Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Snedsted, Hundborg

  Thisted

  Afdelingen er delt og er beliggende i Snedsted og Hundborg henholdsvis ca. 14 km. fra Thisted. Der er gode transportmuligheder til og fra Thisted og gode handlemuligheder i Snedsted.

  Centralt skole, børnehave samt svømme- og idrætshal ligger i nærheden.

  Snedsted:
  Afdelingen er opført i 1982. Boligerne er i 1 plan og ligger ud til grønne marker. Der er udhuse og mulighed for parkering tæt ved boligen. I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur og vaskemaskine. Til hver bolig hører der terrasse, have eller nyttehave. Varmenopkræves direkte af leverandøren og a´conto vandafledningsafgift opkræves med huslejen.

  Hundborg:
  Boligerne er i 1 plan og ligger forskudt for hinanden med vid udsigt over Hundborg Mose. Afdelingen er opført i 1982. Der er udhuseog mulighed for parkering tæt ved boligen. I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur og vaskemaskine. Til hver bolig tilhører terrasse, have eller nyttehave. Naturgas afregnes direkte til leverandøren. A´conto vand betales til Lejerbo.
  Det er tilladt at holde et husdyr.

  Se ledig bolig
  • 4 værelser
  • 68 m2
  • Familiebolig
 • Landsbyerne

  Hadsund

  Afdeling med selvstændige 1 plansrækkehuse med gode haver i dejlige landsbyområder med skøn natur.

  Der er gode busforbindelser til Hadsund og Aalborg. Handlemulighder findes i alle byer på nær Visborg. Fra Visborg til handlemuligheder i Hadsund er der ca

  Afdelingen er delt over 5 byer, Als, Veddum, Visborg, Skelund og Ø.Hurup. De første er opført i 1982. Afdelingen i Als og består af 2 rækkehuse bygget i 1991.

  På Vindingsvej er der fælles tørretumbler. Til alle boliger hører udhus samt parkeringsplads.I afd. 371.0 er der fællesvaskeri.

  Boligerne er udstyret med køle-/fryseskab og komfur. Til hver bolig hører have samt et udhus og parkeringsplads.

  A´conto varme opkræves over huslejen. El betales direkte til leverandør.

  Der er ved afstermning vedtaget, at der ikke må holdes husdyr på Hadsundvej og Vindingsvej.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 63 - 65 m2
  • Familiebolig
 • Rørsangervej, Teglvænget, Birkefredsvej,

  Brovst

  Afdelingen er delt over 6 byer, nemlig Tranum, Halvrimmen,Arentminde, Skovsgård, Øland og Brovst.

  Boligerne ligger ca. 35 km. fra Aalborg, tæt ved Fosdalen og ca.3-6 km. fra Vesterhavet i meget naturskønne områder.

  Tranum:
  Rækkehusene i Tranum ligger i udkanten af Tranum by, som har etgodt landsbymiljø, skole indtil 6. kl., legestue, fritidsordning, spejderkorps, gymnastikforening, brugs, m.v. Der er 6 stk.3-vær. Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. I afdelingener der et fælleshus. Yderligere er der 2 stk. ældrevenlige 2-vær.Byggeriet er fra 1993. Derudover er der i 1995 opført 4 stk.1-plans rækkehuse på Stærevej, som er bygget i naturligematerialer. Til hver bolig er der have med terrasse. I de 2-vær.er der indbygningsovn, bordkomfur og emhætte. A´conto varmebetales direkte til Tranum Fjernvarmeværk.

  Halvrimmen:
  Rækkehusene i Halvrimmen ligger centralt i Halvrimmen, som har etgodt landsbymiljø med gode busforbindelser til Brovst og Aalborg,købmand og sportshal, børnehave m.v. Boligerne er 1-plansrækkehuse med tilhørende udhus. Byggeriet er fra 1995 og bygget i naturlige materialer. Til hver bolig er der have med terrasse.Der betales a`conto vand til udlejer. A´conto varme betalesdirekte til leverandør.

  Brovst:
  Boligerne i Brovst ligger meget centralt i byen med 500 m. tilbrugs, bank, posthus, bibliotek m.v. Der er 1-plans rækkehusesamt etagebyggeri på Teglvænget. Til rækkehusene er dertilhørende have med udhus. Byggeriet er fra 1994 og er bygget inaturlige materialer. Til afdelingen hører et fælleshus. Forbrugbetales direkte til leverandør. Der er antenne med modtagelse afDR og TV2, som betales direkte til leverandør. Boligerne erudstyret med elementkøkken med bøgefinèr, komfur og emhætte.

  Ungdomsboligerne ligger på 1. sal i nr. 45. De har fritliggendehanebånd og loft til kip. Der hører depotrum til. Der erinstalleret hvidt HTH-køkken med kogeplader, køleskab og emhætte.

  Øland:
  Boligerne på Birkefredsvej i Hammershøj er alle 3-vær.familieboliger på 83 m2. Der er anlagt flisebelagt terrasse samtmindre haveanlæg. Til hver bolig hører et uopvarmet udhus. Der erhvidt HTH-køkken med komfur og emhætte. Der er antenne medmodtagelse af DR1,TV2 samt radioantenneforhold.

  Skovsgård:
  Boligerne i Skovsgård ligger centralt til brugs, off.transportmidler, skole, hal, posthus, børnehave, kro m.v.Byggeriet er opførti 1998. Boligerne er 1-plans rækkehuse medhave, terrasse og udhus. Boligerne er bygget i naturligematerialer. Boligerne er udstyret med Befas elementkøkken ibøgefinér, komfur og emhætte. Der er antenne med modtagelse afDR1 og TV2. Der er desuden mulighed for tilslutning til byensfællesantenne. El, varme og vand afregnes direkte tilleverandøren.

  Arentsminde:
  Boligerne i Arentsminde ligger 300 m. fra bussen.
  Byggeriet er opført i 1998. Boligerne er 1-plans rækkehuse medhave,terrasse og udhus. Boligerne er bygget i naturligematerialer. Boligerne er udstyret med Befas elementkøkken ibøgefinér, komfur ogemhætte. Der er antenne med modtagelse af DR1og TV2. El, varme og vand afregnes direkte til leverandøren.

  Se ledig bolig
  • 2 - 3 værelser
  • 53 - 76 m2
  • Familiebolig