Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Korsgårdsvej, Tingparken m.fl.

  Allingåbro

  Dejlige rækkehusefordelt på 3 byer - Ørsted, Vivild og Nørager.

  Ørsted: Boligerne ligger centralt i byen ca. 300 m. fra centrum. Der er gode handelsmuligheder og tæt til skole, børnehave, lægehusog busstation. Til hver bolig hører der have eller terrasse. Til afdelingen hører desuden udhus, parkering samt fælleshus. Der er forberedt til vaskemaskine og opvaskemaskine.

  Vivild: Boligerne ligger i udkanten af byen men centralt i forhold til forretninger, skole, offentlige transportmidler, idrætscenter og lægehus. Der foregår mange fællesaktiviteter i og omkring afdelingen. Til boligerne er der have eller terrasse samt eget udhus.Til afdelingen hører desuden fællesvaskeri, fælleshus og fælles parkering.

  Nørager: Boligerne ligger for enden af et hyggeligt parcelhuskvarter. Der er 100 m. til købmand, børnehave, forsamlingshus, skolebus og offentlige transportmidler. Der foregår mange fællesaktiviteter både m.h.t. kultur og idræt. Til boligerne er der terrasse eller have samt eget udhus. Til afdelingen er der desuden parkering.

  Der er fællesantennenet til Stofa. Lejer skal ved indflytning kontakte Stofa på tlf. 88303030 mht. oprettelse af signal og pakkevalg. Boligerne på Stenaltvej har ikke fællesnet.

  Boligerne er tæt/lav byggeri, som er opført i perioden 1988-1995 . Boligerne er handicapegnede. I boligerne er der komfur, køle-/fryseskab samt emhætte.

  Vand, el, og varme afregnes direkte til leverandør, dog med visse undtagelser. For nærmere information kan varmemesteren kontaktes.
  Der er fællesantenne (stofa).

  Se ledig bolig
  • 2 - 4 værelser
  • 60 - 71 m2
  • Familiebolig
 • Borgergade

  Aalestrup

  Afdelingen er beliggende smukt på hovedgaden i Ålestrup med let adgang til byens forretninger og skole.

  Afdelingen er i 3 etager og opført i 1987. Den består af ældre- og almene boliger. I øjeblikket er det hovedsaglig ældre mennesker,der bor i afdelingen. Der er elevator.

  Til hver bolig hører komfur, emhætte og køle-/fryseskab. Der er endvidere fransk altan til hver bolig.

  De 4 lejligheder i stueetagen udlejes af kommunen.

  Der betales a´conto varme og vand til Lejerbo. Der er fællesantenne, som betales direkte til leverandøren.

  Det er ikke tilladt at holde husdyr.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 59 - 62 m2
  • Familiebolig
 • Bygmarken

  Hanstholm

  Dejlige rækkehuse med god have i udkanten af Hanstholm.

  Afdelingen består af 8 stk. 3-vær. ældre- og handicapvenlige boliger opført i 2003. Boligerne er på 80 kvm i et plan med terrasse og have. Der er ca. 800 m. til skole, bycenter og ældrecenter. 500 m til børnehave og sportsfaciliteter.

  Boligerne er opført i røde teglsten med sort eternittagplader og træ-alu vinduer. I stue, værelse og soveværelse er der massiv asketræ-gulv, vinyl i køkken og forstue og fliser på badeværelse og i udhus.

  Der er opsat garderobeskabe i soveværelse og værelse. Køkkenet er elementkøkken med komfur med 4 kogeplader, ovn og emhætte.
  Der er ikke køleskab i boligen. Der er forberedt for installering af opvaskemaskine i køkkenet. I udhuset er der forberedt for installering af vaskemaskine.

  Der er fællesantenne, som er tilsluttet Hanstholm fællesantenne. Varme og el afregnes direkte til leverandøren. Vand og vandafledning betales a´conto sammen med huslejen.

  Det er tilladt at holde en hund eller kat i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 80 m2
  • Familiebolig