Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Ballegårdsvænget

  Lemvig

  Afdelingen er opført i 1990/91 og består af 34 rækkehuse beliggende i udkanten af byen med udsigt over naturskønne områder.
  Der er ca. 5 km. til nærmeste skole, men mindre end 500 meter til bybusforbindelser og skolebussen.

  Til hvert rækkehus hører der have og depotrum.
  Der er 26 parkeringspladser i afdelingen og et godt fælleshus.

  Varme og el opkræves a/c sammen med huslejen.
  Antennesignalet leveres af Stofa.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 69 m2
  • Familiebolig
 • Klostergaarden

  Rønnede

  Nyere afdeling i centrum af Rønnede i Faxe Kommune, med kort afstand til det hele.

  Der er flere dagligvareforretninger i gå afstand fra afdelingen samt få km. til motorvej.

  Afdelingen ligger på hjørnet af Vordingborgvej og Faxevej. Der er 25 lejligheder i en 3 etages blok med 4 opgange, alle med elevator til 1. og 2. sal.
  Lejlighederne er lyse og velindrettede - meget velegnet til såvel børnefamilier, ældre og handicappede.
  Lejlighederne er udstyret med komfur/ovn samt emhætte med lys. Samtlige lejligheder har tomrørsinstallation for vaskemaskine.
  Stuelejlighederne har egen terrasse. Boligerne på 1. og 2. sal har altan. I gården er der skure til hvert lejemål samt cykelholdere ved hver opgang.
  Lejlighederne opvarmes med Naturgas.

  Der er et meget hyggeligt gårdmiljø med pæn beplantning. Til Jul er der Juletræ med lys m.m. - rigtig stemningsfuldt.
  I gården er der en småbørns vippe.

  Det er dog IKKE tilladt at holde husdyr.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 67 - 84 m2
  • Familiebolig
 • Tøjhushavevej, Niels Ebbesensgade

  Randers C

  Tøjhushavekvarteret ligger centralt i direkte forbindelse med lystbådehavnen og med kun ca. 5 min. gang til Randers centrum. På trods af den centrale placering er der alligevel tale om et fredeligt og grønt område. Centralt v. skoler. Bebyggelsen er med i kvarterløft om energivenlige boliger. Der er elevator til fire og ti.
  Der betales a´conto varme og vand til Lejerbo. Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne.

  El afregnes direkte til el-værket. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren

  Der i en gammel jernbaneremise ligeledes få minutters gang fra ejendommen indrettes beboerhus og beboerværksted.

  TØJHUSHAVEVEJ TI.

  Afd. er opført i 2001 og er en etageejendom i 4 etager med udnyttet tagetage. Der er elevator. Byggeriet er udført på basis af det koncept for etagehuse af træ, som kaldes Casa Nova. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.

  I boligerne er der komfur, emhætte samt køle-/fryseskab. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig. Til hver bolig er der altan.

  TØJHUSHAVEVEJ FIRE / NIELS EBBESENSGADE TYVE

  - der for nylig er åbnet en ny børnehave i midlertidige lokaler på Udbyhøjvej få minutters gang fra ejendommen. Det er tanken, at denne institution skal flytte til nye lokaler et andet sted i kvarteret.

  Der er kort afstand til bycentret med et stort udvalg i dagligvare- og specialbutikker. Der er endvidere en nærbutik, som giver mulighed for indkøb af daglige fornødenheder. Skolemæssig hører området under Hadsundvejens Skole, der ligger i en afstand på ca. ti min. På Tøjhushavevej ligger endvidere en privatskole, Randers Lille Skole.

  Afdelingen er delt på to adresser, Tøjhushavevej fire og Niels Ebbesensgade tyve. Alle boliger på Niels Ebbesensgade og Tøjhushavevej har åbent køkken. Der er fransk altan.

  NIELS EBBESENSGADE TYVE
  I de 2-vær. lejligheder er der komfur, emhætte, køleskab med lille fryser. Der er ligeledes gjort klar til installation af opvaskemaskine. I de 1-vær. er der bordkomfur med 2 kogeplader og køleskab med lille fryser. Der er fællesvaskeri.

  TØJHUSHAVEVEJ FEM
  Afdelingen er i 3 etager med udnyttet tagetage og en del af et projekt i 3 etaper. Denne etape var færdig i sommeren 2001.

  I boligerne er der komfur og emhætte. Endvidere er der fransk altan til hver bolig. Der er forberedt til installation af vaskemaskine i hver lejlighed. Der er ingen fællesvaskeri.

  Se ledig bolig
  • 1 - 3 værelser
  • 46 - 53 m2
  • Familiebolig