Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Vesterbrogade

  Holstebro

  Afdelingen er opført i 1958 og er beliggende tæt på Holstebro bymidte omgivet af grønne områder.
  Hele afdelingen er gennemrenoveret med køkken og bad, nye lavenergivinduer og nyt tag og fremstår derfor i særdeles fin stand.
  Boligerne beliggende Vesterbrogade (lige numre) og Frøjkvej har nye lukkede altaner, mens boligerne beliggende Vesterbrogade (uligenumre) og Vestergade har 2 åbne altaner.

  Der er kælderrum til hver lejlighed og der er mulighed for leje af garage og ekstra kælderrum.
  Afdelingen har vaskeri og selskabslokaler med plads til 40 personer.

  Varme opkræves a/c sammen med huslejen.
  El afregnes direkte til Vestforsyning A/S.
  Trappevask er incl. i huslejen.

  Se ledig bolig
  • 2 - 3 værelser
  • 50 m2
  • Familiebolig
 • Birkevænget 8-48 og 9-59

  Nakskov

  Boligafdelingen er etagebyggeri, og består af 300 boliger, der ligger i et attraktivt område i Nakskov - byens nord/ vestlige del.
  Nær bebyggelsen er der busstoppested, skole, sportshal, samt dagligvarebutikker. Nakskov hører under Lolland kommune.

  Afdelingen er af ældre dato - har store grønne områder som henvender sig til familier af alle størrelser/sammensætning.
  Tre boligblokke i afdelingen er ombygget til ældreboliger med elevator og "lukkede" altaner.

  Lejlighederne er godt og rummeligt indrettede og meget hyggelige. Der er nyere lyse køkkener i alle boligerne. Hver lejlighed har et tilhørende kælderrum.

  Der er altan til alle lejligheder. Lejlighederne indeholder alle komfur og emhætte. Endvidere er der vaskeri med tørretumbler, centrifuge og strygerulle. Der er mulighed for at benytte tørrerum i kælderen eller i det fri. Til afdelingen hører et velfungerende fælleshus med plads til 60 personer.

  Boligafdelingen byder på cykel- og barnevognsrum, og har gode parkeringsmuligheder. I bebyggelsen er der 36 garager som kan lejes efter venteliste. Der er miljøhuse hvor restaffald, pap og aviser kan afleveres. Der er ligeledes rum for storskrald.

  A/c varme, a/c vand og kortvask betales over huslejen. El betales direkte til Seas og antenne afregnes til antenneforening.

  Det er ikke tilladt at holde husdyr.

  Der er FLEKSIBEL udlejning i afdelingen. Ordningen andrager 1/3 af alle udlejninger.
  At blive skrevet op til en bolig efter fleksible udlejningsregler betyder at man rykker op på ventelisten, så ventetiden vil blive kortere i forhold til den almindelige venteliste. At blive skrevet op til en bolig efter de fleksible udlejningsregler betyder ikke,at man umiddelbart kan komme i betragtning til en bolig.

  1. Beboere som er skrevet på på boligselskabets opryknings venteliste, har fortirnsret til en anden bolig i afdelingen. Herefter har lejere, som bor i en anden afdeling i boligorganisationen fortrinsret frem for øvrige ansøgere.

  2. Børnefamiliers fortrinsrettigheder ophæves.

  3. Der er ikke begrænsninger i boligens størrelse til par uden børn.

  4. Ældre- og bevægelseshandicappede har fortrinsret til alle afdelingers stuelejligheder og elevatorbetjente lejligheder.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 55 - 72 m2
  • Familiebolig
 • Simonivej m.fl.

  Saltum

  Denne afdeling er delt over 4 byer: Saltum, Kaas, Blokhus og Pandrup. I forbindelse med afdelingen i Pandrup er der fællesvaskeri samt fælleshus, som kan benyttes af alle Lejerbo's beboere i Pandrup Kommune.

  Saltum:
  Afdelingen på Fælledvej består af 12 almene boliger og 4 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1988-1989. Alle boliger er 1-plans rækkehuse med have, terrasse, udhus og parkeringsplads. Fælledvej ligger centralt i byen på blind vej med gangsti til centrum og bus. Derer gode friarealer og fin udsigt over landlige omgivelser. I boligerne er der komfur og emhætte.

  Kaas:
  Afdelingen på Gammelgårdsvej består af 7 almene boliger og 3 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1989. Alle boliger er 1- plans rækkehuse med have, udhus og parkeringsplads. I boligerne er der komfur og emhætte. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne.

  Blokhus:
  Afdelingen på Clemmi Falk Vej består af 4 almene boliger. Afdelingen er fra 1989. De 4 boliger er 1-plans rækkehus sammenbygget meden glaspavillion centralt beliggende i Blokhus by tæt på indkøb og bus. Boligerne har have og udhus. I boligerne er der komfur og kogeø med emhætte.

  Pandrup:Afdelingen på Klostergade og Simonivej består af 40 almene boliger og 7 ungdomsboliger. Afdelingen er i 2 etager. Til alle boligerne hører parkeringsplads samt udhus/kælderrum. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne. Simonivej 15-43 er opført i 1991-92. På badeværelset er væggene malet, der er kun fliser i bruseniche og omkring håndvask. Der er gulvvarme. Der er komfur og emhætte men ingen køleskab. Simonivej 45-51 og 33-35 samt Klostergade 9-11 er opført i 1989-90. I dette byggeri er der fliser i badeværelse men ingen gulvvarme. Der er mulighed for opsætning af vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse. Der er komfur og emhætte samt forberedt for installering af opvaskemaskine i køkken.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 57 - 85 m2
  • Familiebolig