Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Simonivej m.fl.

  Pandrup

  Denne afdeling er delt over 4 byer: Saltum, Kaas, Blokhus og Pandrup. I forbindelse med afdelingen i Pandrup er der fællesvaskeri samt fælleshus, som kan benyttes af alle Lejerbo's beboere i Pandrup Kommune.

  Saltum:
  Afdelingen på Fælledvej består af 12 almene boliger og 4 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1988-1989. Alle boliger er 1-plans rækkehuse med have, terrasse, udhus og parkeringsplads. Fælledvej ligger centralt i byen på blind vej med gangsti til centrum og bus. Derer gode friarealer og fin udsigt over landlige omgivelser. I boligerne er der komfur og emhætte.

  Kaas:
  Afdelingen på Gammelgårdsvej består af 7 almene boliger og 3 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1989. Alle boliger er 1- plans rækkehuse med have, udhus og parkeringsplads. I boligerne er der komfur og emhætte. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne.

  Blokhus:
  Afdelingen på Clemmi Falk Vej består af 4 almene boliger. Afdelingen er fra 1989. De 4 boliger er 1-plans rækkehus sammenbygget meden glaspavillion centralt beliggende i Blokhus by tæt på indkøb og bus. Boligerne har have og udhus. I boligerne er der komfur og kogeø med emhætte.

  Pandrup:Afdelingen på Klostergade og Simonivej består af 40 almene boliger og 7 ungdomsboliger. Afdelingen er i 2 etager. Til alle boligerne hører parkeringsplads samt udhus/kælderrum. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne. Simonivej 15-43 er opført i 1991-92. På badeværelset er væggene malet, der er kun fliser i bruseniche og omkring håndvask. Der er gulvvarme. Der er komfur og emhætte men ingen køleskab. Simonivej 45-51 og 33-35 samt Klostergade 9-11 er opført i 1989-90. I dette byggeri er der fliser i badeværelse men ingen gulvvarme. Der er mulighed for opsætning af vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse. Der er komfur og emhætte samt forberedt for installering af opvaskemaskine i køkken.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 57 - 85 m2
  • Familiebolig
 • Holstebrovej

  Struer

  Afdelingen er opført i 1988 i 2 etager og består af 14 lejligheder, heraf 2 ungdomsboliger.

  Afdelingen er centralt beliggende i forhold til skole og svømmehal og i gåafstand til bymidten. Der er et stort grønt anlæg med bl.a. naturlegeplads og musikarrangementer i umiddelbar nærhed.

  Der er kælderrum til hver lejlighed og terrasse til boligerne i stuen.
  Ungdomsboligerne har fælles køkken og bad.
  Der er vaskeri i afdelingen.

  Varme opkræves a/c sammen med huslejen.
  El afregnes direkte til Struer Forsyning.
  Antennesignalet leveres af YouSee.

  Se ledig bolig
  • 1 - 2 værelser
  • 61 - 62 m2
  • Familiebolig
 • Gærum

  Frederikshavn

  Lej dit eget landbrug!

  Gærum ligger ca. 8 km. SV for Frederikshavn. Der afgår busforbindelser ca. hver time på hverdag. I Gærum by er der skole samt forskellige daginstitutioner.

  Afdelingen ligger i naturskønne omgivelser og består af 6 hobbylandbrug og 2 stk. 2-vær. boliger.

  Til hobbylandbrugene hører der en stald/lade på 40 kvm. samt ca. en td. land, der kan bruges til græsning eller dyrkning. Det er tilladt at holde f.eks. 4 heste eller 40 høns eller l0 får med lam osv. Der er udhus til de 2-rums boliger.

  Boligerne er opført i 1997/98 og består af almene-, ældre- og handicapvenlige boliger.

  Til hver bolig hører komfur, emhætte og have med terrasse. Der er ikke køleskab.

  Naturgas og fællesantenneudgifter afregnes direkte til leverandøren.

  Se ledig bolig
  • 4 værelser
  • 67 m2
  • Familiebolig