Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Østre Boulevard m. fl.

  Nakskov

  Supercentrale lejligheder i centrum af Nakskov. Der er kort afstand til dagligvarebutikker, banker, lægehus, busstoppesteder o.s.v. Afdelingen består af etagebebyggelse samt rækkehuse - ialt 75 stk. boliger.

  Boligerne ligger spredt i indre by af Nakskov og er alle byfornyet/renoveret i 1992. Derfor fremstår lejlighederne lyse og venligei "gamle" fine bygninger. Det er "ren Montmartre" idyl. Virkelig en boligafdeling der skal ses.

  De fleste af stuelejlighederne har en lille terrasse. Rækkehusene har terrasse og små haver. Fruegade 22, 2. har altan.
  I opgangen til Tilegade 49 & 51 er der elevator så de henvender sig primært til ældre og handicappede.

  Lejlighederne indeholder alle komfur og emhætte, de fleste lejligheder har også køleskab. Til hver bolig hører der et disponibelt rum.
  Der er fælles vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler.

  A/c varme og a/c vand betales over huslejen. El og antenne betales direkte til leverandør.

  Det er ikke tilladt at holde husdyr.

  Der er FLEKSIBEL udlejning i afdelingen. Ordningen andrager 1/3 af alle udlejninger.
  At blive skrevet op til en bolig efter fleksible udlejningsregler betyder at man rykker op på ventelisten, så ventetiden vil blive kortere i forhold til den almindelige venteliste. At blive skrevet op til en bolig efter de fleksible udlejningsregler betyder ikke,at man umiddelbart kan komme i betragtning til en bolig.

  1. Beboere som er skrevet på på boligselskabets opryknings venteliste, har fortrinsret til en anden bolig i afdelingen. Herefter har lejere, som bor i en anden afdeling i boligorganisationen fortrinsret frem for øvrige ansøgere.

  2. Børnefamiliers fortrinsrettigheder ophæves.

  3. Der er ikke begrænsninger i boligens størrelse til par uden børn.

  4. Ældre- og bevægelseshandicappede har fortrinsret til alle afdelingers stuelejligheder og elevatorbetjente lejligheder.  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 49 - 82 m2
  • Familiebolig
 • Torvet

  Hadsund

  Torvet er placeret midt i Hadsund by lige ved gågaden med storslået udsigt over Hadsund Havn og Mariager Fjord.

  Bygningen er opført i 3 etager i 2001. Adgangen til boligerne sker via svalegang med tilhørende trapper og elevator. Udvendige materialer er teglfacader og tegltagsten. Vinduerne er hvidmalet træ.

  Alle boliger fremtræder som velindrettede 3-vær. lejligheder med rummeligt badeværelse og køkken. 9 lejligheder har sydvestvendte altaner. De sidste 4 lejligheder mod Torvet er indrettet med fransk altan fra opholdsstue. Lofterne er hvidmalet letbeton og væggene er tapetseret med malet strukturtapet. Gulve i opholdsrum er bøgeparket og i badeværelset er der klinkegulv. Køkkener og skabe er hvid melamin fra HTH. Der er forberedt for opsætning af vaskemaskine på badeværelset.

  Boligerne opvarmes med fjernvarme. Vandvarmer og måler forefindes i hver bolig. El-målere og gruppetavler er placeret ved indgangsdøre. Telefonstik er etableret i stue og soveværelse.

  Der er direkte adgang fra terræn til høj kælder med pulterrum og cykelparkering.
  Der er kun et par minutters gang til busterminalen, hvor der er gode busforbindelser til både Randers, Aalborg og Hobro.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 79 - 90 m2
  • Familiebolig
 • Asagården

  Holstebro

  Afdelingen er opført i 1967 og er beliggende på adresserne Asagården 2-50 og 15-83 samt Jættegården 37-49. Afdelingen består af 354 stk. 2-5 rums lejligheder i 3 etager samt 42 stk. 2-5 rums seniorboliger forbeholdt 50+ uden hjemmeboende børn.
  Der er løbende blevet renoveret i afdelingen, og senest er der bl.a. inddækket altaner, udskiftet vinduer og opgangsdøre samt totalrenoveret køkkener, badeværelser og vaskerier.
  Asagården/Jættegården ligger tæt på daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelserne og ca. 2,5 km. fra Nørreport-Centret. Der er buskørsel fra området 4 gange i timen. Der er pr. 15. marts 2014 indført en P-vagt ordning i afdelingen, der kontrollerer færdslen i afdelingens områder.
  Til afdelingen hører der fællesvaskerier, en gildesal, Yousee Kabel TV og der er mulighed for leje af én af afdelingens 94 stk. garager (venteliste). Tæt på afdelingen ligger et velfungerende Trivselshus med alsidige aktiviteter, foredrag mv. og et fitnesscenter.
  Hårde hvidevarer: komfur, køleskab, fryser, emhætte og brus.
  Varme og vand bliver opkrævet aconto sammen med huslejen hver måned – el skal betales direkte til forsyningsvirksomheden.
  Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 5 værelser
  • 56 - 70 m2
  • Familiebolig