Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Holstebrovej

  Struer

  Afdelingen er opført i 1988 i 2 etager og består af 14 lejligheder, heraf 2 ungdomsboliger.

  Afdelingen er centralt beliggende i forhold til skole og svømmehal og i gåafstand til bymidten. Der er et stort grønt anlæg med bl.a. naturlegeplads og musikarrangementer i umiddelbar nærhed.

  Der er kælderrum til hver lejlighed og terrasse til boligerne i stuen.
  Ungdomsboligerne har fælles køkken og bad.
  Der er vaskeri i afdelingen.

  Varme opkræves a/c sammen med huslejen.
  El afregnes direkte til Struer Forsyning.
  Antennesignalet leveres af YouSee.

  Se ledig bolig
  • 1 - 2 værelser
  • 61 - 62 m2
  • Familiebolig
 • Rørsangervej, Teglvænget, Birkefredsvej,

  Brovst

  Afdelingen er delt over 6 byer, nemlig Tranum, Halvrimmen,Arentminde, Skovsgård, Øland og Brovst.

  Boligerne ligger ca. 35 km. fra Aalborg, tæt ved Fosdalen og ca.3-6 km. fra Vesterhavet i meget naturskønne områder.

  Tranum:
  Rækkehusene i Tranum ligger i udkanten af Tranum by, som har etgodt landsbymiljø, skole indtil 6. kl., legestue, fritidsordning, spejderkorps, gymnastikforening, brugs, m.v. Der er 6 stk.3-vær. Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. I afdelingener der et fælleshus. Yderligere er der 2 stk. ældrevenlige 2-vær.Byggeriet er fra 1993. Derudover er der i 1995 opført 4 stk.1-plans rækkehuse på Stærevej, som er bygget i naturligematerialer. Til hver bolig er der have med terrasse. I de 2-vær.er der indbygningsovn, bordkomfur og emhætte. A´conto varmebetales direkte til Tranum Fjernvarmeværk.

  Halvrimmen:
  Rækkehusene i Halvrimmen ligger centralt i Halvrimmen, som har etgodt landsbymiljø med gode busforbindelser til Brovst og Aalborg,købmand og sportshal, børnehave m.v. Boligerne er 1-plansrækkehuse med tilhørende udhus. Byggeriet er fra 1995 og bygget i naturlige materialer. Til hver bolig er der have med terrasse.Der betales a`conto vand til udlejer. A´conto varme betalesdirekte til leverandør.

  Brovst:
  Boligerne i Brovst ligger meget centralt i byen med 500 m. tilbrugs, bank, posthus, bibliotek m.v. Der er 1-plans rækkehusesamt etagebyggeri på Teglvænget. Til rækkehusene er dertilhørende have med udhus. Byggeriet er fra 1994 og er bygget inaturlige materialer. Til afdelingen hører et fælleshus. Forbrugbetales direkte til leverandør. Der er antenne med modtagelse afDR og TV2, som betales direkte til leverandør. Boligerne erudstyret med elementkøkken med bøgefinèr, komfur og emhætte.

  Ungdomsboligerne ligger på 1. sal i nr. 45. De har fritliggendehanebånd og loft til kip. Der hører depotrum til. Der erinstalleret hvidt HTH-køkken med kogeplader, køleskab og emhætte.

  Øland:
  Boligerne på Birkefredsvej i Hammershøj er alle 3-vær.familieboliger på 83 m2. Der er anlagt flisebelagt terrasse samtmindre haveanlæg. Til hver bolig hører et uopvarmet udhus. Der erhvidt HTH-køkken med komfur og emhætte. Der er antenne medmodtagelse af DR1,TV2 samt radioantenneforhold.

  Skovsgård:
  Boligerne i Skovsgård ligger centralt til brugs, off.transportmidler, skole, hal, posthus, børnehave, kro m.v.Byggeriet er opførti 1998. Boligerne er 1-plans rækkehuse medhave, terrasse og udhus. Boligerne er bygget i naturligematerialer. Boligerne er udstyret med Befas elementkøkken ibøgefinér, komfur og emhætte. Der er antenne med modtagelse afDR1 og TV2. Der er desuden mulighed for tilslutning til byensfællesantenne. El, varme og vand afregnes direkte tilleverandøren.

  Arentsminde:
  Boligerne i Arentsminde ligger 300 m. fra bussen.
  Byggeriet er opført i 1998. Boligerne er 1-plans rækkehuse medhave,terrasse og udhus. Boligerne er bygget i naturligematerialer. Boligerne er udstyret med Befas elementkøkken ibøgefinér, komfur ogemhætte. Der er antenne med modtagelse af DR1og TV2. El, varme og vand afregnes direkte til leverandøren.

  Se ledig bolig
  • 2 - 3 værelser
  • 53 - 76 m2
  • Familiebolig
 • Stenarbejderhusene

  Allinge

  Ældre, renoverede rækkehuse i et plan i skønne omgivelser.
  Der er en mindre gårdhave til de enkelte boligerDer er komfur og køleskab i boligerne.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 43 m2
  • Familiebolig