Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Simonivej m.fl.

  Pandrup

  Denne afdeling er delt over 4 byer: Saltum, Kaas, Blokhus og Pandrup. I forbindelse med afdelingen i Pandrup er der fællesvaskeri samt fælleshus, som kan benyttes af alle Lejerbo's beboere i Pandrup Kommune.

  Saltum:
  Afdelingen på Fælledvej består af 12 almene boliger og 4 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1988-1989. Alle boliger er 1-plans rækkehuse med have, terrasse, udhus og parkeringsplads. Fælledvej ligger centralt i byen på blind vej med gangsti til centrum og bus. Derer gode friarealer og fin udsigt over landlige omgivelser. I boligerne er der komfur og emhætte.

  Kaas:
  Afdelingen på Gammelgårdsvej består af 7 almene boliger og 3 ungdomsboliger. Afdelingen er fra 1989. Alle boliger er 1- plans rækkehuse med have, udhus og parkeringsplads. I boligerne er der komfur og emhætte. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne.

  Blokhus:
  Afdelingen på Clemmi Falk Vej består af 4 almene boliger. Afdelingen er fra 1989. De 4 boliger er 1-plans rækkehus sammenbygget meden glaspavillion centralt beliggende i Blokhus by tæt på indkøb og bus. Boligerne har have og udhus. I boligerne er der komfur og kogeø med emhætte.

  Pandrup:Afdelingen på Klostergade og Simonivej består af 40 almene boliger og 7 ungdomsboliger. Afdelingen er i 2 etager. Til alle boligerne hører parkeringsplads samt udhus/kælderrum. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne. Simonivej 15-43 er opført i 1991-92. På badeværelset er væggene malet, der er kun fliser i bruseniche og omkring håndvask. Der er gulvvarme. Der er komfur og emhætte men ingen køleskab. Simonivej 45-51 og 33-35 samt Klostergade 9-11 er opført i 1989-90. I dette byggeri er der fliser i badeværelse men ingen gulvvarme. Der er mulighed for opsætning af vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse. Der er komfur og emhætte samt forberedt for installering af opvaskemaskine i køkken.

  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 57 - 85 m2
  • Familiebolig
 • Korsgårdsvej, Tingparken m.fl.

  Allingåbro

  Dejlige rækkehusefordelt på 3 byer - Ørsted, Vivild og Nørager.

  Ørsted: Boligerne ligger centralt i byen ca. 300 m. fra centrum. Der er gode handelsmuligheder og tæt til skole, børnehave, lægehusog busstation. Til hver bolig hører der have eller terrasse. Til afdelingen hører desuden udhus, parkering samt fælleshus. Der er forberedt til vaskemaskine og opvaskemaskine.

  Vivild: Boligerne ligger i udkanten af byen men centralt i forhold til forretninger, skole, offentlige transportmidler, idrætscenter og lægehus. Der foregår mange fællesaktiviteter i og omkring afdelingen. Til boligerne er der have eller terrasse samt eget udhus.Til afdelingen hører desuden fællesvaskeri, fælleshus og fælles parkering.

  Nørager: Boligerne ligger for enden af et hyggeligt parcelhuskvarter. Der er 100 m. til købmand, børnehave, forsamlingshus, skolebus og offentlige transportmidler. Der foregår mange fællesaktiviteter både m.h.t. kultur og idræt. Til boligerne er der terrasse eller have samt eget udhus. Til afdelingen er der desuden parkering.

  Der er fællesantennenet til Stofa. Lejer skal ved indflytning kontakte Stofa på tlf. 88303030 mht. oprettelse af signal og pakkevalg. Boligerne på Stenaltvej har ikke fællesnet.

  Boligerne er tæt/lav byggeri, som er opført i perioden 1988-1995 . Boligerne er handicapegnede. I boligerne er der komfur, køle-/fryseskab samt emhætte.

  Vand, el, og varme afregnes direkte til leverandør, dog med visse undtagelser. For nærmere information kan varmemesteren kontaktes.
  Der er fællesantenne (stofa).

  Se ledig bolig
  • 2 - 4 værelser
  • 60 - 71 m2
  • Familiebolig
 • Bredgade, Klostervej

  Skjern

  Afdelingen er opført i 1990 og består af 24 lejligheder i 2 etager. Der er terrasse til alle lejlighederne i stuen og altan til de øvrige boliger. Boligerne vender ud til et hyggeligt gårdmiljø.

  Afdelingen er centralt beliggende i Skjern tæt på gode bus- og togforbindelser samt indkøbsmuligheder.

  Der er vaskeri i afdelingen, men lejlighederne er også forberedt for installation af vaskemaskine.

  El og vand afregnes direkte til Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S.
  Varme afregnes direkte til Skjern Varmeværk.
  Antennesignalet leveres af Skjern Bredbånd.

  Se ledig bolig
  • 2 værelser
  • 70 m2
  • Familiebolig