Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Gelsted, Bakkedraget m.fl.

  Herlufmagle

  Dejlige familieboliger i fredelige omgivelser i Gelsted med kort afstand til børnehave, og gode indkøbsmuligheder.

  Afdelingen ligger 1,5 km. fra Herlufmagle hvor der er skole, sporthal med Cafeteria og motionscenter samt svømmerhal med friluftsbad, som består af 4 bassiner, et spingbassin med 1, 3 og 5 meter vipper, et konkurrencebassin, et børnebassin og et soppebassin. desuden er der sauna.

  Boligerne er godt indrettet og forsynet med komfur og emhætte.
  Der høre et udhus til hvert lejemål samt en lille nem have.

  Der er fællesvaskeri i afdelingen. Der udover er der forberedt installation til vaskemaskine i alle lejemålene.

  Det er tilladt at holde en hund, katte er dog ikke tilladt.

  Naturgas afregnes direkte til Dong, El afregnes direkte til SEAS, vand betales a-conto over huslejen.

  Antenne betales direkte til Herlufmagle-Gelsted Antenneforening.

  Se ledig bolig
  • 4 værelser
  • 59 - 74 m2
  • Familiebolig
 • Storvorde

  Storvorde

  Denne afdeling på ialt 126 boliger er delt over 5 byer: Mou, Kongerslev, Egense, Storvorde og Gudumholm. Fra alle byerne er der gode busforbindelser til Aalborg. Alle boliger er 1 plans rækkehuse med skur og egen have. De første boliger er fra 1984 og de nyeste er fra 1990. I de almene boliger er der køleskab med fryser og komfur. I ungdomsboligerne er der køleskab med fryser, 2 kogeplader ogovn.
  Alle afdelinger med undtagelse af Frostvej i Egense er tilsluttet fællesantenne.

  Mou: Afdelingen på Snebærvej består af 19 almene boliger og 2 ungdomsboliger. Snebærvej er centralt beliggende i byen tæt ved bus og indkøb. Der er fællesvaskeri og fælleshus i afdelingen.
  Afdelingen i Junoparken består af 10 almene boliger og 2 ungdomsboliger. Junoparken ligger øst i byen i landlige og åbne omgivelser. Der er kort afstand til indkøb og bus.

  Kongerslev: Afdelingen på Vestergårdsvej består af 10 almene boliger. Vestergårdsvej er beliggende i den vestlige del af byen ca. 800 m til indkøb og bus.
  Afdelingen på Gartnervænget består af 22 almene boliger. Gartnervænget er centralt beliggende tæt ved indkøb og bus. Der er fællesvaskeri og fælleshus i afdelingen.

  Egense: Afdelinge på Frostvej består af 4 almene boliger. Boligerne er beliggende i udkanten af en mindre by tæt ved skov og natur.Nærmeste handelsmulighed er i Mou (ca. 3 km.)

  Storvorde: Afdelingen på Frejavej består af 34 almene boliger og 12 ungdomsboliger. Frejavej er centralt beliggende tæt ved indkøbscenter og bus. Der er fællesvaskeri og fælleshus i afdelingen.
  Gudumholm: Afdelingen på Buchwaldshave består af 8 almene boliger og 2 ungdomsboliger. Buchwaldshave er centralt beliggende i den østlige del af byen, kun få minutters gang fra indkøb og bus. Der er fælleshus i afdelingen.

  Se ledig bolig
  • 3 - 4 værelser
  • 58 - 70 m2
  • Familiebolig
 • Mosevej

  Frederikshavn

  Dejlige rækkehuse i rolige omgivelser.

  Afdelingen er beliggende i Gærum som er en oplandsby få km fra Frederikshavn. Afdelingen er placeret tæt ved skole samt indkøbsmuligheder. Der er fast busforbindelse til Frederikshavn.

  Afdelingen er opført i 2003 og består af 4 dobbelthuse. Boligerne er ældrevenlige. Til alle boliger er haver og terasser med udgangfra stue. Der er 1 cykel/pulterrum til hver enkelt bolig.

  I køkkenet er der installeret komfur med ovn samt emhætte. Der er forberedt for installation af opvaskemaskine. I badeværelse/bryggers er der forberedt for installation af vaskemaskine og tørretumbler. Der er ikke køleskab.

  Opvarmning af boligerne foregår via naturgas.

  Vand afregnes direkte med Frederikshavn Kommune.

  El afregnes direkte med ENV.

  Varme afregnes med Naturgas Midt-Nord.


  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 72 - 85 m2
  • Familiebolig