Ledige boliger lige nu

Se alle ledige boliger
 • Birkevænget 8-48 og 9-59

  Nakskov

  Boligafdelingen er etagebyggeri, og består af 300 boliger, der ligger i et attraktivt område i Nakskov - byens nord/ vestlige del.
  Nær bebyggelsen er der busstoppested, skole, sportshal, samt dagligvarebutikker. Nakskov hører under Lolland kommune.

  Afdelingen er af ældre dato - har store grønne områder som henvender sig til familier af alle størrelser/sammensætning.
  Tre boligblokke i afdelingen er ombygget til ældreboliger med elevator og "lukkede" altaner.

  Lejlighederne er godt og rummeligt indrettede og meget hyggelige. Der er nyere lyse køkkener i alle boligerne. Hver lejlighed har et tilhørende kælderrum.

  Der er altan til alle lejligheder. Lejlighederne indeholder alle komfur og emhætte. Endvidere er der vaskeri med tørretumbler, centrifuge og strygerulle. Der er mulighed for at benytte tørrerum i kælderen eller i det fri. Til afdelingen hører et velfungerende fælleshus med plads til 60 personer.

  Boligafdelingen byder på cykel- og barnevognsrum, og har gode parkeringsmuligheder. I bebyggelsen er der 36 garager som kan lejes efter venteliste. Der er miljøhuse hvor restaffald, pap og aviser kan afleveres. Der er ligeledes rum for storskrald.

  A/c varme, a/c vand og kortvask betales over huslejen. El betales direkte til Seas og antenne afregnes til antenneforening.

  Det er ikke tilladt at holde husdyr.

  Der er FLEKSIBEL udlejning i afdelingen. Ordningen andrager 1/3 af alle udlejninger.
  At blive skrevet op til en bolig efter fleksible udlejningsregler betyder at man rykker op på ventelisten, så ventetiden vil blive kortere i forhold til den almindelige venteliste. At blive skrevet op til en bolig efter de fleksible udlejningsregler betyder ikke,at man umiddelbart kan komme i betragtning til en bolig.

  1. Beboere som er skrevet på på boligselskabets opryknings venteliste, har fortirnsret til en anden bolig i afdelingen. Herefter har lejere, som bor i en anden afdeling i boligorganisationen fortrinsret frem for øvrige ansøgere.

  2. Børnefamiliers fortrinsrettigheder ophæves.

  3. Der er ikke begrænsninger i boligens størrelse til par uden børn.

  4. Ældre- og bevægelseshandicappede har fortrinsret til alle afdelingers stuelejligheder og elevatorbetjente lejligheder.

  Se ledig bolig
  • 3 - 4 værelser
  • 55 - 72 m2
  • Familiebolig
 • Jernbanegade

  Tinglev

  Her er beliggenhed og lyse lejligheder i fokus.

  Du bor lige i centrum af Tinglev og får en kombination af gode lejligheder og skønne omkringliggende grønne arealer. På arealerne er der lagt op til, at man kan hygge sig ved de opsatte borde og bænkesæt.

  Stationen ligger ved siden af afdelingen, og Fakta, Super Brugsen og Netto er lige rundt om hjørnet. komplekset. Skolen ligger også tæt på området.

  Boligerne er solide og velholdte, og de nuværende beboere er glade for altanerne, der hører til lejlighederne på første og anden etage.

  Lejlighederne er bygget i perioden 1992-1994 i tre etager og består af 46 boliger.

  Et kælderrum hører til hver bolig.

  Lejlighederne er alle udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte.  Se ledig bolig
  • 3 værelser
  • 54 m2
  • Familiebolig
 • Tøjhushavevej, Niels Ebbesensgade

  Randers C

  Tøjhushavekvarteret ligger centralt i direkte forbindelse med lystbådehavnen og med kun ca. 5 min. gang til Randers centrum. På trods af den centrale placering er der alligevel tale om et fredeligt og grønt område. Centralt v. skoler. Bebyggelsen er med i kvarterløft om energivenlige boliger. Der er elevator til fire og ti.
  Der betales a´conto varme og vand til Lejerbo. Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne.

  El afregnes direkte til el-værket. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren

  Der i en gammel jernbaneremise ligeledes få minutters gang fra ejendommen indrettes beboerhus og beboerværksted.

  TØJHUSHAVEVEJ TI.

  Afd. er opført i 2001 og er en etageejendom i 4 etager med udnyttet tagetage. Der er elevator. Byggeriet er udført på basis af det koncept for etagehuse af træ, som kaldes Casa Nova. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.

  I boligerne er der komfur, emhætte samt køle-/fryseskab. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig. Til hver bolig er der altan.

  TØJHUSHAVEVEJ FIRE / NIELS EBBESENSGADE TYVE

  - der for nylig er åbnet en ny børnehave i midlertidige lokaler på Udbyhøjvej få minutters gang fra ejendommen. Det er tanken, at denne institution skal flytte til nye lokaler et andet sted i kvarteret.

  Der er kort afstand til bycentret med et stort udvalg i dagligvare- og specialbutikker. Der er endvidere en nærbutik, som giver mulighed for indkøb af daglige fornødenheder. Skolemæssig hører området under Hadsundvejens Skole, der ligger i en afstand på ca. ti min. På Tøjhushavevej ligger endvidere en privatskole, Randers Lille Skole.

  Afdelingen er delt på to adresser, Tøjhushavevej fire og Niels Ebbesensgade tyve. Alle boliger på Niels Ebbesensgade og Tøjhushavevej har åbent køkken. Der er fransk altan.

  NIELS EBBESENSGADE TYVE
  I de 2-vær. lejligheder er der komfur, emhætte, køleskab med lille fryser. Der er ligeledes gjort klar til installation af opvaskemaskine. I de 1-vær. er der bordkomfur med 2 kogeplader og køleskab med lille fryser. Der er fællesvaskeri.

  TØJHUSHAVEVEJ FEM
  Afdelingen er i 3 etager med udnyttet tagetage og en del af et projekt i 3 etaper. Denne etape var færdig i sommeren 2001.

  I boligerne er der komfur og emhætte. Endvidere er der fransk altan til hver bolig. Der er forberedt til installation af vaskemaskine i hver lejlighed. Der er ingen fællesvaskeri.

  Se ledig bolig
  • 1 - 3 værelser
  • 46 - 53 m2
  • Familiebolig