Ungdomsbolig kan søges her

Lejerbo kan tilbyde en ungdomsbolig, et kollegie eller en studiebolig over det meste af landet.


 Ungdomsbolig


En ungdomsbolig udlejes kun til unge under uddannelse eller unge med særligt behov for en ungdomsbolig. Men Lejerbo har også almindelige 1 værelses og 2 værelses lejligheder, som egner sig som boliger til unge.

Søg ungdomsbolig i København

Søg ungdomsbolig i Hovedstaden og Bornholm

Søg ungdomsbolig i Aalborg

Søg ungdomsbolig i Aarhus

Søg ungdomsbolig i Syddanmark

Søg ungdomsbolig på Sjælland

I nogle af de store byer – fx København, Aalborg og Kolding - er det et centralt indstillingsudvalg for ungdomsbolig, der fordeler de ledige ungdomsboliger.

Hvis du vil søge en ungdomsbolig her, skal du henvende dig til disse udvalg for at blive skrevet op til en ungdomsbolig.

Via linkene ovenfor kan du søge dig frem til en ungdomsbolig, et kollegie eller en studiebolig og andre lejligheder på 1 værelse eller 2 værelser, der passer til dig og dine behov.

Under beskrivelserne af hver enkelt ungdomsbolig er det oplyst, hvis du skal henvende dig til et centralt indstillingsudvalg for at blive skrevet op til en ungdomsbolig.

En ungdomsbolig eller en studiebolig er en bolig med et fællesskab for unge. En ungdomsbolig er tit første skridt når man flytter hjemmefra, så en ungdomsbolig skal kunne give tryghed og gode rammer. En ungdomsbolig i Lejerbo er et godt første skridt.


Lejebolig
Udlejning lejlighed
Leje lejlighed
Bolig til leje