Mmmm..... cookies...

Afdeling

Atriumhuset
1417-0

Atriumhuset er opført i fire etager med en stor atriumgård som indgangsparti. Ungdomsboligafdelingen har kort afstand til Aarhus midtby og til de fleste af byens uddannelsesinstitutioner. Der er indkøbsmuligheder lige om hjørnet og gode busforbindelser lige til døren.

De fleste boliger i Atriumhuset er 1 1/2-værelses lejligheder med lille køkken og stort badeværelse. Der findes også enkelte toværelsesboliger. Beboerne i afdelingen deler en stort tagterrasse med udsigt ud over hele Aarhus og Aarhusbugten. Hver bolig har et pulterrum i kælderen.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresse

Bispehavevej 3 01 4,
8210 Aarhus V

Boligtype

Ungdomsbolig: Etagebyggeri

Værelser

2 vær

Størrelser

44 m2

Husleje

4206 kr.

Indskud

20707 kr.

Ledig pr.

1. maj 2024

Afdeling

Atriumhuset

Lejemålsnummer

2000/51536/31

Send ansøgning
Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk