Mmmm..... cookies...

Afdeling

Neptunvej
1410-0

I det attraktive Højbjerg ligger ungdomsboligafdelingen Neptunvej. Afdelingen ligger i et smukt område med egne grønne arealer og med udsigt ind over byen. De blot fire km, der er ind til Aarhus midtby, kan nemt tilbagelægges på cykel, eller man kan springe på én af de busser, der kører næsten lige til døren.

Med både et- og toværelses lejligheder henvender Neptunvej sig både til par og singler. Lejlighederne ligger enten i stueplan eller på første sal. Alle boliger har eget tremmerum i kælderen, der kan bruges til opmagasinering. I kælderen er der også cykelparkering, vaskeri og værkstedsbord med luftkompressor. Afdelingen har egne parkeringspladser og en fælles have.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Neptunvej 38A-38H, 38K-38S,
8270 Højbjerg

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

24

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-2

Størrelser

24-40 m2

Husleje

2595-4323 kr.

Indskud

3500-5700 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk