Mmmm..... cookies...

Afdeling

Vedøvej
462-0

Afdelingen ligger i Dronningborg ca. 3 km. fra Randers Centrum. Den består af 2 villaer med hver 4 boliger samt fællesrum i hver villa. De fungerer som bofællesskab for psykisk handicappede.

Boligerne ligger tæt ved mindre kommunalt parkanlæg og er centralt beliggende for dagligvarebutikker og gode offentlige transportmidler.

I 2-vær. boliger på 76 m2 er der komfur og emhætte. I de øvrige boliger er der kogeplader. Der er mulighed for at benytte villaens fælleskøkken. Alle boligerne har terrasse og have. Der er udhus til hver bolig og parkeringsplads ved hver villa.

I hver villa er der fælles vaskemaskine og tørretumbler.

Ventetid
Udlejes af Randers Kommune tlf. 89 15 15 15

Boliginfo

Adresser

Vedøvej 1-3 A-D,
8930 Randers NØ

Boligtype

Antal boliger

8

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2

Størrelser

63-87 m2

Husleje

5921-6953 kr.

Indskud

11717-14051 kr

Ventetid

5-10 år.

Udlejes af Randers Kommune tlf. 89 15 15 15

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.