Mmmm..... cookies...

Sundhuset, Hadsund

Lejerbo bygger 9 familieboliger samt et gæsteværelse på en central placering i Hadsund. Ejendommen bliver fire etager og består af 2- og 3-værelses lejligheder med en moderne og lys indretning. Fra altanerne vil der være kig til Mariager Fjord.

Byggeriet er et resultat af den såkaldte delegerede bygherre-model, hvor almene og private boliger opføres i samme ejendom. Der bliver således også opført 7 private lejligheder. Afdelingen har fået navnet Sundhuset og hører under Lejerbo Hadsund. De første beboere på Jens-Erik Bechs Vej flyttede ind 15. september 2023.

Læs mere om om området og boligerne samt se plantegninger m.m. her (pdf)

Bo i hjertet af Hadsund
Med en placering på bakken bag gågaden i Hadsund, er der ganske kort afstand fra afdelingen til byens varierende tilbud inden for indkøbsmuligheder, shopping samt kultur- og spiseoplevelser. Inden for en radius på 500 meter finder du således både butikscenter, gågade, busterminal samt kulturcenter. Kort sagt: afdelingen ligger i hjertet af Hadsund.

Fra afdelingen er der kun en kort cykeltur til henholdsvis skoler, gymnasiale og videregående uddannelser, daginstitutioner samt sportshal. Hadsund ligger som bekendt smukt ved Mariager Fjord, og med to lystbådehavne samt en gammel industrihavn, er her en dejlig maritim stemning. Du finder ligeledes roklub og svømmehal, og på kun 20 minutter i bil når du stranden ved enten Als Odde eller Øster Hurup. Søger du den grønne natur, er der heller ikke langt til Hadsund Dyrehave, skovområdet Linddalene eller Marienhøj Plantage.

Er du interesseret i en bolig i Sundhuset, kan du skrive dig op her.