Mmmm..... cookies...

Tovværket, Esbjerg

Nye, skønne lejligheder står klar i Esbjerg 
For første gang har Lejerbo bygget boliger i Esbjerg. Projektet på tovværksgrunden blev skudt i gang i efteråret 2020 og i august 2022 stod boligerne klar til indflytning. Alle boligerne er nu udlejet, men det er fortsat muligt, at skrive sig på venteliste.

Klik her hvis du er interesseret i at skrive dig op til en bolig i Tovværket

Boliger til unge, ældre og familier
Byggeriet på tovværksgrunden består af 88 familieboliger fordelt på en hovedbygning på 13 etager og to lavere bygninger på henholdsvis 3 og 4 etager. I afdelingen findes både 1-,2-, 3- og 4-værelses boliger, og der er således gode muligheder for både unge, ældre og familier med børn. Der er elevator i ejendommen og der er anlagt skønne fællesområder omkring afdelingen.

Tovværket ligger centralt i Esbjerg i et spændende område, der er i rivende udvikling. Nærmiljøet byder på gode indkøbsmuligheder og inden for få kilometer findes både stadion, skoler, svømmehal og fitnesscenter. Der er ligeledes kort afstand til skøn natur, Esbjergs hyggelige bymidte og ikke mindst havnen.

Du kan hente yderligere info om boligerne, se husleje, plantegninger m.v. her (pdf)

Har du spørgsmål til de forskellige boliger eller er nysgerrig omkring opskrivning, udlejning eller andet, skal du være velkommen til at kontakte os på 38 12 14 35