Mmmm..... cookies...

Tovværket, Esbjerg

Nye, skønne lejligheder står klar i Esbjerg 
For første gang bygger Lejerbo boliger i Esbjerg. Projektet på tovværksgrunden blev skudt i gang i efteråret 2020 med nedrivning af de gamle bygninger. I februar 2021 blev første spadestik taget og i begyndelsen af juni blev de første betonelementer hejst. I december 2021 holdt vi rejsegilde og nu er der fuld tryk på de indvendige arbejder, som skrider frem efter planen. 

Derfor kan vi med stor fornøjelse invitere til endnu et:

ÅBENT HUS!
Tirsdag d. 12. juli 2022, kl. 16.00-18.00

Her vil det være muligt at se både 1-,2-,3 og 4-værelses boliger. I højhuset vil der være åbent på 1., 10. og 11. etage. Der vil også være flere boliger åbent i de lave blokke.

Adressen er: Grådybet 71G, 1. sal 
Her finder du Lejerbos personale, som kan hjælpe dig videre.

Parkering og indgang via Gl. Vardevej.

Boliger til unge, ældre og familier
Byggeriet på tovværksgrunden består af 88 såkaldte familieboliger fordelt på en hovedbygning på 13 etager og to lavere bygninger på henholdsvis 3 og 4 etager. I afdelingen bygges både 1-,2-, 3- og 4-værelses boliger, og der er således gode muligheder for både unge, ældre og familier med børn. Der er elevator i ejendommen og der anlægges skønne fællesområder omkring afdelingen.

Tovværket ligger centralt i Esbjerg i et spændende område, der er i rivende udvikling. Nærmiljøet byder på gode indkøbsmuligheder og inden for få kilometer findes både skoler, svømmehal og fitnesscenter. Der er ligeledes kort afstand til skøn natur, Esbjergs hyggelige bymidte og ikke mindst havnen. 

Vi forventer, at den endelige indflytning bliver 15. august 2022. 

Hent yderligere info om boligerne, se husleje, plantegninger m.v. her (pdf)

 
Har du spørgsmål til de forskellige boliger eller er nysgerrig omkring opskrivning, udlejning eller andet, skal du være velkommen til at kontakte os på 38 12 14 35