Mmmm..... cookies...

19. marts 2018

Vi har fået nye hjemmesider

Både Lejerbo, BSH, Brøndby Boligselskab (BB) og Haslev Boligforening samt alle boligafdelinger og boligorganisationer har fået nye hjemmesider.

Alle hjemmesiderne er nu lavet, så de vises pænt og brugervenligt på alle skærme - fra mobiltelefoner og tablets til computere. 

Siderne hedder det samme som nu, og I skal bruge jeres sædvanlige logins, hvis I plejer at bruge hjemmesiderne.

I skal ikke gøre noget i første omgang, vi har bygget nogle nye flotte hjemmesider, som kan det samme som de eksisterende og lidt til.

Bedre overblik
I får et samlet Mit Lejerbo: Vi har samlet alle jeres personlige oplysninger; regnskaber, beboerlister m.v., Min beboerside, boligtilbud og venteliste samt Min profil under Mit Lejerbo.

I vil kunne finde Mit Lejerbo på alle hjemmesider. (Min afdeling og Min organisation hedder nu Mit Lejerbo og ligger øverst til højre, hvis I er på en computer og nederst på skærmen, hvis I er på tablet eller mobil - kig efter hængelåsen.)

Kontaktformular til beboerne
På siden Min bolig under Mit Lejerbo vil beboere frem over kunne sende en besked direkte til ejendomskontoret og til bestyrelsesformanden, hvis formanden har sagt ja til, at hans/hendes mail må vises. Det betyder, at I som beboere vil kunne sende beskeder. Men der betyder også, at I som formænd vil kunne modtage beskeder fra beboerne. Det er muligt at sætte en særlig afdelingsmail på i stedet for jeres egen. Kontakt os, hvis vi skal gøre det.

Tilpasset lokalt
Brøndbyboligselskab, BSH og Haslev Boligforening har egne farver og eget personlige univers: Mit BSH, Mit BB og Mit Haslev BF. Brøndby Boligselskab og BSH har som nu egne domæner (www.broendbyboligselskab.dk og www.bsh.dk).

Har du problemer med at logge www.lejerbo.dk eller en lokal side, så skriv til login@lejerbo.dk , så skal vi nok hjælpe dig videre.

Til web-redaktører

OBS! Vi åbner først for adgangen til at redigere afdelings- og organisationssiderne for jer redaktører den 28.2, da vi har brug for lidt tid til at teste, at alt fungerer planmæssigt, inden vi åbner for jer.

Vi har flyttet jeres aktuelle indhold; tekster, billeder, filer. Og vi fortsætter i de kommende uger med at flytte det sidste og rette til. Vi har haft travlt, så hvis I mangler noget, så skriv en mail til Kommunikation, så sørger vi for, at det kommer med hurtigst muligt.

I vil fremover kunne redigere i alle browsere (Crome, Safari, Firefox, Explorer, Edge) samt IOS.

Vi sørger for at lægge nogle manualer ud til jer på www.lejerbo.dk/bestyrelse/webredaktoer  

Her vil I også kunne finde information om webredaktørkurser og kontaktinformation til kommunikationsafdelingen.

Hvis I har nogle spørgsmål eller kommentarer, så skriv til kommunikation@lejerbo.dk  

God fornøjelse med alle de mange nye Lejerbo-sider!