Mmmm..... cookies...

Stationstorvet, Vordingborg

Centralt i den historiske købstad Vordingborg har vi opført 46 nye familieboliger. Byggeriet er fordelt på 3 bygninger og består af henholdsvis 5 stk. 2-værelses boliger, 36 stk. 3-værelses boliger og 5 stk. 4-værelses boliger. De første beboere flyttede ind 1. februar 2023. 

Afdelingen har fået navnet Stationstorvet og ligger placeret med kort afstand til både offentlig transport, natur, havn og den hyggelige bymidte.

Du kan hente yderligere info om boligerne, se husleje, plantegninger m.v. her (pdf)

Moderne boliger
Ejendommen er opført med teglrøde facader, mørke tagsten og tagrender og kviste i sort. Vinduerne er af træ og aluminium, hvide indvendigt og granitsort udvendigt.

Byggeriet består af henholdsvis 2-, 3- og 4-værelses boliger, varierende fra 63 kvm til 123 kvm.

Stueetagens boliger har egen terrasse. Nogle lejemål har franske altaner. På 1. og 2. sal er etableret altangange, som kan udnyttes til uderum. Beboerne i de nye boliger har desuden et fælleslokale samt et grønt gårdmiljø i mellem og omkring boligerne. Herfra bliver er der videre adgang til byens hovedstrøg. 

Både byliv og natur tæt på
Stationstorvet ligger helt centralt i Vordingborg med kig til både stationsområde og by. Ganske få minutters gang fra afdelingen findes alt fra biograf, fitnesscenter og dagligvarebutikker til specialforretninger og cafeer i bymidtens hyggelige gågade.

Inden for få kilometer ligger der folkeskole, privatskole og institutioner for både ungdoms- og videregående uddannelse. Fra Vordingborg station kommer man desuden nemt til København eller Nykøbing Falster, eller hopper på regionalbussen til de omkringliggende mindre byer.

Samtidig er der fra afdelingen kort afstand til skøn natur, hvad enten det er i Kirkeskoven, områderne omkring Vordingborg borgruin eller naturarealerne ved Oringepynten. Byen har desuden to lystbådehavne og en industrihavn, og langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. 

Byudvikling i Vordingborg
Byggeriet udgør en vigtig del af det byudviklingsprojekt, som Vordingborg Kommune har sat i gang for at optimere området ved stationen, og herfra skabe en bedre forbindelse til byens handelscentrum. Ud over den nye afdeling etableres en ny grøn bypark samt en plads med scene og boldbur, hvor der er mulighed for leg og ophold.

 

Er du interesseret i en af de nye boliger, kan du allerede nu tilføje boligerne til din venteliste her