Mmmm..... cookies...

Besøg folkemødet

Tur til Folkemødet på Bornholm 12. juni
Vi har booket en bus og en færgebillet – og så håber vi, at mange af jer bestyrelsesmedlemmer har lyst til at komme en dag til Folkemødet.

Programmet er endnu ikke offentliggjort, men vi har en aftale med Lejerbos direktør Palle Adamsen, der også er formand for BL om, at han vil møde os og introducere os til Folkemødet i BLs store pavillon, der danner rammen om mange af mødets aktiviteter.

Herudover vil vi – når programmet offentliggøres – fastlægge et program for dagen: udvalgte arrangementer vi deltager i, fælles frokost samt selvfølgelig også mulighed for at gå rundt på egen hånd.

Færgetiderne kender vi endnu ikke, men vi regner med at tage af sted fra København tidlig morgen (sandsynligvis ca. 6.30) og komme retur om aftenen (sandsynligvis ca. 22). For deltagere fra det jyske hjælper vi med overnatning nær busafgangen i København.

Om Folkemødet
Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. Folkemødet i uge 24 i Allinge på Bornholm samler flere end 100.000 mennesker i alle aldre. På Folkemødet hyldes det danske demokrati og fællesskab. I 2018 deltog 1.125 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. 

Folkemødet skaber anderledes rammer om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og giver borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Gratis og åbne events
Folkemødets rygrad er de events, som de politiske partier, organisationer, virksomheder og private borgere arrangerer. Et event er Folkemødets betegnelse for taler, debatter, seminarer, workshops og andre arrangementer. Desuden råder Folketingets partier hver over Hovedscenen på Cirkuspladsen i en halv time i løbet af Folkemødet. Der er gratis adgang til alle events og taler, der er registreret i Folkemødets program.

Festivalområdet
Folkemødets events bliver afholdt i mødelokaler, på skibe, i telte, under åben himmel, på restauranter mv. spredt over et område, der strækker sig over ca. en kilometer – fra Allinge Havns sydlige ende til Danchells anlæg i nord.

Mad og drikke
Fortæring: morgenmad på færgen, frokost og aftensmad på Folkemødet.

Pris
Pris ca. 2.500 kr. Prisen afgøres af antallet af deltagere, da vi fordeler omkostningen mellem de deltagende.

Varighed

Tid og sted

Fredag den 12. juni 2020 fra kl. ca. 6.30 – ca. 22.00

Bussen afgår fra en station i København.