Mmmm..... cookies...

Lokale hjemmesider

Alle afdelinger og organisationer i Lejerbo har egen hjemmeside. Du finder lettest din lokale side ved at søge dem frem i søgefeltet placeret oven på billedet midt på siden her. 


Afdelingssider
På de lokale afdelingssider finder du oplysninger om afdelingen. Noget af indholdet findes på alle sider, mens de lokale afdelingsbestyrelser har mulighed for at lægge eget indhold ind. Det kan være billeder fra arrangementer, tips til beboerne, information om fælleshuse osv. 

Har I planer om at bruge jeres lokale hjemmeside aktivt, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Du kan finde en række manualer her og vi tilbyder også kurser i hjemmesiden

Organisationssider
Organisationssider indeholder forskellige informationer om organisationen. Der er en liste over afdelinger, en liste over medlemmerne af organisationsbestyrelsen og så er der også mødereferater fra møder både i organisationsbestyrelsen og i organisationens repræsentantskab. 

Mit Lejerbo for bestyrelsesmedlemmer
Er du medlem af en afdelings- og/eller organisationsbestyrelse har du adgang til lidt ekstra informationer, når du logger på Mit Lejerbo. Du kan logge på både på en lokal side eller på www.lejerbo.dk. her finder du under 'Regnskab' regnskaber og rapporter for den eller de afdelinger og organisationer, hvor du sidder i bestyrelsen. Sidder du i en organisationsbestyrelse, finder du også dokumenter for alle afdelinger i organisationen her på siden.

Under menupunktet ’Afdelingsbestyrelse’ ligger øverst en lille menu, der kan foldes ud. I menuen ligger links til de lokale hjemmesider, hvor du sidder i bestyrelsen. Nedenunder kan du se en liste over medlemmerne af din bestyrelse, deres adresse, sende dem en e-mail osv. Igen folder du listen ud, ved at klikke på den lille røde pil. Sidder du i en organisationsbestyrelse, fungerer det på samme måde som på en afdeling. 

Du har også menupunktet ’Min bestyrelsesprofil’. Her kan du vælge, hvor mange af dine kontaktoplysninger, der må blive vist offentligt. Der er også en guide til, hvordan du får skiftet dit profilbillede ud.
 
Er du formand i din afdeling, så kan det være en god ide at give tilladelse til, at din mail må vises. Det betyder nemlig samtidig, at beboere i din afdeling kan sende dig en besked direkte inde fra Mit Lejerbo. 

Endelig er der også punktet ’Skabeloner’. Her har vi samlet nogle word-skabeloner, som kan bruges som en hjælp i jeres bestyrelsesarbejde. Du henter de enkelte skabeloner ned på din egen maskine bare ved at klikke på dem.