Mmmm..... cookies...

Afdeling

Flintebakken
92-0

Flintebakken ligger tæt på det skønne Nørrestrand og fuglereservat, og samtidig ligger boligerne både godt for børnefamilier og ældre.

De ældre kan følge stien over til ældrecentret og få sin middagsmad/aftensmad samt eventuelt deltage i de mange aktiviteter lige fra sport til bankospil. For de lidt mere mobile lejere er Horsens Forum kun ganske få hundrede meter fra boligerne.

Børnehave, skole og indkøb ligger i nærheden, og bussen holder lige uden for ejendommene. Bymidten ligger ca. 15 minutters gang fra Flintebakken.

Lejlighederne er bygget i tre etager, og stuelejligheder har en dejlig lille have, mens lejlighederne på første og anden sal har altan.

I afdelingen må du naturligvis meget gerne medbringe dit husdyr.

Der er et godt beboerhus med 2 sale, hvor der kan være 80 personer i den store sal og 50 personer i den lille sal. Der er 2 komplette køkkener med al service.

Der er 3 vaskerier i afdelingen.

Afdelingen er opført i 1978 og består af 316 lejligheder fordelt på 2 og 3 værelser i 3 etager. I alle boliger er der køleskab og komfur.

Ventetid
Ventetiden er angivet på 1. + 2. sals lejligheder. Der er noget længere ventetid på stuelejligheder!

Boliginfo

Adresser

Flintebakken 2 - 148,
8700 Horsens

Boligtype

Antal boliger

316

Energimærke

C

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

61-86 m2

Husleje

4441-6465 kr.

Indskud

13675-19025 kr

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Ventetiden er angivet på 1. + 2. sals lejligheder. Der er noget længere ventetid på stuelejligheder!

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Der er ikke fælles antenne. Lejer sørger selv for til og afmelding af signal. Antenne/internet bokse monteret i boligen må ikke fjernes.

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat eller 1 hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige skadedyr eller giftlige, som f.eks rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj - herunder gøende hunde.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Bemærkning til lejekontraktens § 1 omkring brugsret til loft/ kælderrum: Dette vil enten være et kælderrum eller et skur.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Lignende boliger

Houmannshus

Houmannsgade 46 A-P m. fl.

8700 Horsens

Værelser

1-3

Areal i m2

31-100

Husleje i kr.

2253-9887

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Lilli Gyldenkildes Torv

Sankt Helene Vej 10

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

44-115

Husleje i kr.

3923-9332

Ventetid

0 mdr.-1 år.

Frejasgade

Frejasgade 2-6 A-B

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

32-87

Husleje i kr.

2064-5345

Ventetid

6 mdr.-2 år.