Mmmm..... cookies...

Afdeling

Højtoftevej
122-0

Højtoftevej og Havrevej

Højtoftevej og Havrevej udgør tilsammen afdeling 122.0. Adresserne ligger i forbindelse med hinanden, ca. 1 km fra Thisted centrum. Der er let adgang til offentlig transport, skole og indkøb samt fritids- og kulturinstitutioner. Der er kort afstand til naturskønne områder med højt til loftet og åbne vidder ved Limfjorden og Danmarks nationalpark i Thy.

Højtoftevej består af store 4. vær. velindrettede og lyse rækkehuse i 2. etager og med egen have. I stueetagen er der en stor stue og et køkken, samt et mindre toilet og et depotrum. Fra entreen fører en stor trappe op på 1. sal hvor der er 3 regulære værelser, og et stort badeværelse. Fra 1. salen er der adgang til en stor lukket altan med skydedøre, så man kan åbne op på lune dage.

Havrevej består af lave blokke med 2 og 3 vær. lejligheder. Den store stue ligger i åben forbindelse med køkkenet. Lejemålene i stuen har egen have, og 1. og 2. sals lejlighederne har en stor lukket altan, som kan åbnes op med skydedøre.

Boligerne har alle køle/fryseskab, komfur, emhætte og faste klædeskabe. Nogle af boligerne har nyt køkken.

Fælleshuset er stort og veldisponeret, og kan benyttes af hele afdelingen. Fælleshuset er et socialt samlingspunkt hvor beboere mødes på tværs til forskellige aktiviteter som fx fastelavn, foredrag, børnedisko eller sommerfest. Fælleshuset kan også lejes til private arrangementer som fx konfirmation og svendegilde m.m.

Fællesvaskeri. Afdelingen råder over et stort og velholdt pengeløst vaskeri, som kan benyttes af alle beboere.

Husdyr. Det er tilladt at holde én hund, men ikke katte.

Fællesantenne. Stofa fællesantenne betales direkte til leverandøren.

Forbrug. A/C vand og varme opkræves sammen med huslejen.

Garage. Til afdelingen hører 25 garager.

For at kunne komme i betragtning til at leje en garage, skal man være lejer i afdelingen, og være ejer af et indregistreret motorkøretøj.
Ved indgåelse af lejekontrakt på en garage, skal der indsendes en kopi af registreringsattesten på det pågældende køretøj.
Én gang årligt vil lejer blive bedt om at indsende dokumentation for ejerskab af køretøjet.


Boliginfo

Adresser

Havrevej 1 - 37,
7700 Thisted

Højtoftevej 39 - 147,
7700 Thisted

Boligtype

Antal boliger

157

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

58-114 m2

Husleje

3382-6732 kr.

Indskud

6230-13150 kr

Ventetid

0-6 mdr.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Det er kun tilladt at holde 1 hund.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Lignende boliger

Frydenshøj, Norgesvej, Vesterstræde

Frydenshøj 117 m. fl.

7700 Thisted

Værelser

1-4

Areal i m2

28-96

Husleje i kr.

1893-7679

Ventetid

0-9 mdr.

Snedsted, Vilsund, Klitmøller

Bygmarken 15-21, 75-81 m. fl.

7730 Hanstholm

Værelser

2-3

Areal i m2

64-104

Husleje i kr.

5148-7346

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Snedsted, Hundborg

Carl Dreschlers Vej 4 - 24 m. fl.

7752 Snedsted

Værelser

2-4

Areal i m2

68-104

Husleje i kr.

4524-6481

Ventetid

0 mdr.-2 år.