Mmmm..... cookies...

Afdeling

Vestergade, Jernbanegade m.fl.
174-0

Lejerbos afdeling på Stevns fordeler sig på flere adresse i både Store Heddinge og Hellested.

Boligerne, der er beliggende i Store Heddinge, er alle i umiddelbar nærhed af faciliteter så som skole, sportshal, svømmehal, biograf, kirke, lægehus, indkøbsmuligheder, busstoppested og jernbanestation med halvtimesdrift til Køge st. I Hellested er der en dagligbrugs, og derudover er nærmeste indkøbsmuligheder for beboerne i Hellested at finde i Hårlev ca. 5 km derfra.

Fra Store Heddinge er der ca. 20 km til både Faxe og Køge, som byder på et væld af indkøbsmuligheder, specialbutikker, restauranter og kulturelle tilbud.

I Vestergade i Store Heddinge ligger MALTHUSET, som er indrettet i det tidligere bryggeri i et attraktivt område i byens centrum. Bygningen er restaureret meget nænsomt i 1986 og ombygget fra 16 ungdomsboliger i 1998 til 9 almene boliger. I afdelingen er der vaskeri samt cykelskur.

I Jernbanegade, ligeledes i Store Heddinge, ligger KRIDTHUSET i en gammel sandstensbygning, som tidligere blev brugt til lagerbygning, men nu er ombygget til 27 lejemål. En charmerende bygning der er beliggende midt i byen. Til alle lejligheder, på nær de et værelses, hører et loftrum, og der er et moderne vaskeri i afdelingen. Alle boligerne er desuden udstyret med komfur med ovn samt emhætte. De et-værelses boliger har dog blot to kogeplader.

Bebyggelserne er etagebyggerier med køkkener fra 2016.

For disse adresser er det fælles, at aconto vand og varme (naturgas) opkræves sammen med huslejen, vandafledningsafgift afregnes direkte til KLAR forsyning og el betales direkte til leverandøren.

I Store Heddinge er der på BOVANGEN en rækkehusbebyggelse, hvor nr. 56-78 samt 59A-D er i 2 plan, mens nr. 55A-63B er i et plan.
Der er en lille have til hver bolig samt carport (lige numre) eller skur (ulige numre). I boligerne er der komfur og emhætte. I alt er der 27 familieboliger og 2 ungdomsboliger, der ligger i et attraktivt område i byens nord-vestlige del op ad et parcelhuskvarter med belyste stisystemer. Ungdomsboligerne er et værelses lejemål med trinette.

På ROSENVANGEN - ligeledes i et attraktivt område i byens nord-vestlige del op ad et parcelhuskvarter med belyste stisystemer - er 20 boliger beliggende, hvoraf 4 er ungdomsboliger. Boligerne, som er indrettet med komfur og emhætte, er rækkehuse med tilhørende have og udhus. De et værelses ungdomsboliger har komfur og emhætte, dog intet køleskab.

Rækkehusbebyggelsen på VESTERBRO er opført i 2002 og består af 10 ældre- og handicapegnede boliger. Til hvert rækkehus hører en lille have samt udhus. I nogle af lejlighederne er der nedsænket bordkomfur med 4 plader samt bordovn. I de øvrige lejligheder er der almindeligt komfur. Der er ikke køleskab i boligerne.

På ovenstående tre adresser opvarmes der med naturgas, som afregnes til leverandøren. Vand afregnes til Store Heddinge vandværk, vandafledningsafgift til KLAR forsyning, mens el afregnes direkte til leverandøren.

På Elvervangen i HELLESTED by blev der i 2001 opført 10 rækkehuse lige øst for Elverhøjvej. Rækkehusene har en lille have og udhus samt komfur med ovn og emhætte.

Boligerne opvarmes med Naturgas, som afregnes direkte til leverandøren. Vand afregnes direkte til Hellested Vandværk, vandafledningsafgift til KLAR forsyning, mens el og antenne afregnes til valgfri leverandør.

Gældende for hele afdelingen, alle adresser, er, at der må holdes 1 hund eller 1 kat. Varmemesteren udfærdiger husdyrkontrakt.


Ventetid
De forventede ventetider for ansøgere på ventelisten med fleksible kriterier er:

2 vær. 1½ - 3 år
3 vær. 6 - 7 år

Boliginfo

Adresser

Bovangen 55A-63B, 56-78,
4660 Store Heddinge

Elvervangen, Hellested 3A-J,
4652 Hårlev

Kridthuset, Jernbanegade 4 A-T,
4660 Store Heddinge

Malthuset, Vestergade 2 E-F,
4660 Store Heddinge

Rosenvangen 35A-41B,
4660 Store Heddinge

Vesterbro 37,
4660 Store Heddinge

Boligtype

Antal boliger

105

Energimærke

D

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-4

Størrelser

28-107 m2

Husleje

1933-8210 kr.

Indskud

7575-29029 kr

Ventetid

6 mdr.-5 år.

De forventede ventetider for ansøgere på ventelisten med fleksible kriterier er:

2 vær. 1½ - 3 år
3 vær. 6 - 7 år

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Muskel- og kamphunde forbudt. Se husorden for afdelingen.

Lignende boliger

Agerstien

Agerstien 1-33

4660 Store Heddinge

Værelser

2-4

Areal i m2

65-110

Husleje i kr.

5970-9678

Ventetid

2-5 år.

Bovangen 23

Bovangen 23

4660 Store Heddinge

Værelser

Areal i m2

Husleje i kr.

Ventetid