Mmmm..... cookies...

Afdeling

Købmandsgården
401-0

Afdelingen beliggende på Algade 11B-H er en kulturperle midt i Skælskør by. De charmerende, rustikke og atmosfærefyldte bygninger af bindingsværkskonstruktion i tre etager danner - i den gamle købmandsgård – rammen om 20 dejlige boliger, der alle er renoveret i 1990 og 2012. Byggeriet, som kan føres tilbage til før 1761, består af fredede bygninger.

Skælskør er en gammel købstad, med havnen midt i byen og to broer, der binder de to gamle bydele sammen. Byen er velbevaret med mange gamle huse og gårde og en smuk handelsgade, hvorfra passager fører op til dagligvaretorvet. Det smukke bymiljø og den høje grad af uspoleret autenticitet får mange besøgende til at lægge vejen inden om Skælskør. Byen er desuden beliggende i dejlige naturomgivelser, hvor naturen blandt andet kan nydes på en frisk cykeltur på Fodsporet, som føres både til Slagelse og Næstved.

Byen har godt 6.000 indbyggere og ligger mellem Næstved og Korsør, hvortil der henholdsvis er 32 og 16 km. Til Slagelse er der knap 20 km.

I afdelingen, der er beliggende i centrum midt i gågaden og tæt ved havnen, er der ikke to ens lejligheder. Nogle er i et plan med en lille have, mens andre lejligheder er i to etager. Der er fritlagte bjælker i nogle af lejemålene. Lejemålene har desuden under renoveringerne fået opsat nye vægge, blevet efterisoleret og fået etableret nye installationer og eget ventilationsanlæg. Der er køl/frys og komfur i lejlighederne.

Beboerne har desuden gavn af en nyere varmecentral, nyt fyrrum og et moderne vaskeri. Der er gårdhave i bebyggelsen samt et lille pulterrum til hver bolig.

Der er således centralvarme i afdelingen, dog opvarmes vandet via el. Der betales aconto vand og varme sammen med huslejen. El og antenne afregnes direkte til leverandøren.

Det er tilladt at holde to husdyr pr. husstand, dog ikke kamphunde.

Boliginfo

Adresser

Algade 11 B-H,
4230 Skælskør

Boligtype

Antal boliger

20

Energimærke

D

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-4

Størrelser

38-110 m2

Husleje

3362-8864 kr.

Indskud

7202-20577 kr

Ventetid

1 mdr.-3 år.

Gå til afdelingens hjemmeside

Læg i kurv
Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Bygningen er fredet: Der må ikke ændres på indvendige bygningsdele. Bjælker og bindingsværkskonstruktioner må ikke males i andre farver end de originale.

Der må max. holdes 2 husdyr pr. husstand (hund/kat) ingen kamphunde. Kopi af hundeforsikring skal sendes til regionskontoret.

Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.