Mmmm..... cookies...

Afdeling

Junoparken, Mou
658-0

Denne afdeling har opskrivning til venteliste via www.boinord.dk Det betyder, at du skal stå på venteliste i BOINORD, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg eller omegn.
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Dejlige rækkehuse med have i fredeligt område.

Afdelingen er opført i 2000 som et bofællesskab og består af 12 rækkehuse med terrasse og have. Boligerne er uden trapper og dørtrin.

Der er tale om et seniorbofællesskab, som er en social boform, der kombinerer privatliv og fællesskab. I et seniorbofællesskab bor du sammen med andre, men du kan stadig være dig selv.

Junoparken er et aktivt bofællesskab, og det forventes at boligsøgende vil deltage i de aktiviteter, der arrangeres i fællesskabet. Aktiviteterne kan være bla. fællesspisning efter behov / og ønsker, filmklub 1.ste mandag hver måned, hyggeligt samvær samt udflugter og foredrag. Når vejret tillader det, er der mulighed for socialt samvær i de udendørs omgivelser.

Bofællesskabet har et centralt beliggende fælleshus med sal, anretter køkken, vaskeri, gæsteværelse og toilet med bad.

Der er kort afstand til dagligvarebutikker og aktivitetscentre og kort afstand til offentlige transportmidler til Aalborg.

I boligerne er der, bordkomfur, indbygningsovn, emhætte samt køleskab. Der er forberedt til installering af vaskemaskine og tørretumbler. Til hver bolig er der et udhus m. loftlys samt mulighed for evt. tilslutning af fryser.

Der er ingen fast antenneaftale med nogen udbyder.

For at komme i betragtning til en bolig skal du være 55+ og uden hjemmeboende børn. Da afdelingen er et seniorbofællesskab foregår tildelingen af boliger gennem beboerne selv. Alle ansøgninger behandles af afdelingsbestyrelsen inden den endelige udlejning sker. Al henvendelse skal ske ril formand for afdelingsbestyrelsen Jørgen Hassing på tlf. 23 90 57 10

Der er fælleshus med vaskeri.
El og varme afregnes direkte til leverandør.

Ventetid
Da afdelingen er et seniorbofællesskab til 55 plus, foregår tildelingen af boliger gennem beboerne selv. Al henvendelse skal ske til Jørgen Hassing på tlf. 23 90 57 10

Boliginfo

Adresser

Junoparken 2 - 26,
9280 Storvorde

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

12

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

79-86 m2

Husleje

6730-7289 kr.

Indskud

18700-20500 kr

Ventetid

3 mdr.-1 år.

Da afdelingen er et seniorbofællesskab til 55 plus, foregår tildelingen af boliger gennem beboerne selv. Al henvendelse skal ske til Jørgen Hassing på tlf. 23 90 57 10

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der gives tilladelse til husdyrhold i form af 1 hund. Det er bestyrelsen, der giver den endelige tilladelse hertil. Hvis tilladelse gives skal betingelserne i husorden overholdes. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Pitbull Terrier, Tosa Inu <(>,<)> Amerikansk Staffordshire Terrier, Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Amerikansk Bulldog, Boerboel, Kangal, Centralasiatisk Ovtcharka, Kaukasisk Ovtcharka, Sydrussisk Ovtcharka, Tornjak, Sarplaninac. Hertil kommer alle blandingshunde, som indeholder en af disse hunderacer.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Lignende boliger

Vestbyen

Dannebrogsgade 18, 34 m. fl.

9000 Aalborg

Værelser

1-3

Areal i m2

43-84

Husleje i kr.

4186-7790

Ventetid

0 mdr.

Brodersenvænget, Vadum

Brodersenvænget 5 - 47, 6 - 54

9430 Vadum

Værelser

2-3

Areal i m2

67-79

Husleje i kr.

5643-6676

Ventetid

0 mdr.-5 år.

Bøgemarkscentret

Godthåbsvej 20 A

9230 Svenstrup J

Værelser

2

Areal i m2

60

Husleje i kr.

6985

Ventetid

Ikke angivet