Mmmm..... cookies...

Afdeling

Elleparken (Seniorbofællesskab)
728-0

Afdelingen er et seniorbofællesskab, dette betyder at man skal indgå i et forpligtigende bofællesskab, som betyder at man skal deltage i fællesarrangementer, mødepligt til beboermøder, samt være deltagende i fællesopgaver. DET ER VIGTIGT AT MAN TAGER STILLING TIL OM MAN ØNSKER DENNE BOFORM OG INDGÅ I DISSE FORPLIGTIGELSE, FOR AT BEVARE ET GODT BOFÆLLESSKAB.

Denne afdeling er beliggende i det eftertragtede Kalbyris-kvarter i Næstved og består af 20 boliger, hvoraf nogle er rækkehuse, og andre er etagebyggeri. Til 1. sals lejlighederne er der elevator til svalegangen, hvorfra adgang til boligen opnås.

Afdelingen er ældre- og handicapvenlig med bl.a. lette adgangsforhold til afdelingens faciliteter, åbent køkken, som indeholder komfur, højt placeret ovn og emhætte samt skydedør til badeværelset.

Der er lille nem have til stueboligerne samt overdækket terrasse. Til 1. sals lejlighederne er der en stor overdækket altan. Der er udhus til alle lejemål samt beboerhus, containergård, cykelskur og parkeringsplads i afdelingen.

Bebyggelsen er smukt beliggende ud til store grønne områder og med Ellebækken løbende tæt forbi. Der er desuden gode muligheder for lange gåture i den flotte Kalbyrisskov og i et hyggeligt område med kolonihaver, som begge ligger nær ved afdelingen.

Der er skole, børnehave, sportsfaciliteter samt supermarkeder og andre butikker indenfor få 100 meter. Tillige er der få minutters gang til offentlig transport, så man hurtigt kommer til Næstved centrum med et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer og andre kulturelle tilbud samt bus- og togstation.

Yderligere er der stisystemer og cykel-/gangbro over omfartsvejen, så man let og sikkert - og på kun omkring 5 minutter på cykel – kan komme til Næstved Storcenter og Megacenter.

Fjernvarme, el, vand og vandafledningsafgift samt antenne afregnes direkte til leverandøren.

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

For opskrivning kontakt Regionskontoret i Næstved
tlf. 70 12 13 10



Ventetid
Bofællesskabet har anvisningsretten.
Alle mellem 50 og 70 år kan søge om optagelse på bofællesskabets venteliste.
Ægtefæller eller samlevere kan være yngre eller ældre.

Boliginfo

Adresser

Skovburren 111 - 135, 112 - 126,
4700 Næstved

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

20

Energimærke

C

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

68-88 m2

Husleje

5997-7890 kr.

Indskud

20600-27900 kr

Ventetid

Ikke angivet

Bofællesskabet har anvisningsretten.
Alle mellem 50 og 70 år kan søge om optagelse på bofællesskabets venteliste.
Ægtefæller eller samlevere kan være yngre eller ældre.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Afdelingen er et seniorbofællesskab, hvor beboerne har aftalt at bo i et socialt forpligtende fællesskab, hvor alle beboere yder deres indsats efter formåen. Fællesmøderne/afdelingsmødet træffer nærmere regler om ovenstående og regler for benyttelse af fælleshuset, og herunder evt. betaling af et mindre beløb/kontingent til fællesskabet. Da afdelingen er etableret som et forpligtende bofællesskab, er man som lejer forpligtiget til at indgå i dette fællesskab og skal hermed følge de vedtagelser som fællesmøderne/afdelingsmødet vedtager.

VIGTIGT DETTE ER ET FORPLIGTIGENDE SENIORBOFÆLLESSKAB Man er forpligtiget til at deltage i fællesarrangementer, møder evt. fælles arbejdsopgaver mm. For at bevare denne boform skal man respektere afdelingens værdier og regler.

Lignende boliger

Skovparken, Kastanievej

Kastanievej 1 - 15, 2 - 24 m. fl.

4700 Næstved

Værelser

1-4

Areal i m2

32-108

Husleje i kr.

2154-8255

Ventetid

6 mdr.-17 år.

Kirsebærlunden

Kuhlausvej 100 - 205

4700 Næstved

Værelser

1-4

Areal i m2

30-104

Husleje i kr.

2137-7748

Ventetid

6 mdr.-12 år.

Brandtsgade 7-10

Brandtsgade 7 A-E, 8-10 A-F

4700 Næstved

Værelser

1-4

Areal i m2

40-98

Husleje i kr.

3745-8527

Ventetid

1-10 år.