Mmmm..... cookies...

Afdeling

Vejgården (Seniorbofællesskab)
763-0

Afdelingen er et seniorbofællesskab, dette betyder at man skal indgå i et forpligtigende bofællesskab, som betyder at man skal deltage i fællesarrangementer, mødepligt til beboermøder, samt være deltagende i fællesopgaver. DET ER VIGTIGT AT MAN TAGER STILLING TIL OM MAN ØNSKER DENNE BOFORM OG INDGÅ I DISSE FORPLIGTIGELSE, FOR AT BEVARE ET GODT BOFÆLLESSKAB.

Afdelingen "Vejgården" beliggende i Herlufmagle ca. 10 km fra Næstved, der er opført som Seniorbofællesskab, består af 2, 3 og 4-værelses rækkehuse. Boligerne visiteres af boudvalget i seniorbofællesskabet.

Det rolige kvarter med flotte grønne udenomsarealer ligger i gå-afstand til sportshal med cafeteria og motionscenter med aktiviteter for både unge og ældre. Der er også et friluftsbad med forskellige bassiner og sauna.

Nærmeste indkøbsmulighed er ca. 1,5 km derfra – i Gelsted. De gode busforbindelser fra Herlufmagle kører dog både til Glumsø knap 8 km derfra og Næstved, hvor der er mulighed for flere indkøb. Der er bibliotek, apotek, supermarkeder og restauranter i begge byer.

Boligerne, der er opført i 2004, fremstår i rigtig fin stand, med gulvvarme i badeværelse samt entre. Der er komfur samt emhætte i hvert lejemål - ovn og køleskab sørger lejer selv for. Der er desuden forberedt installation for vaske- og opvaskemaskine.

Til hvert hus er der et lille fyrrum/vaskerum med varme ca. 4 m² ved vindfang. Til alle boliger hører en lille have samt overdækket carport med udhus. Samtidig er der et skønt fælleshus i afdelingen, som beboerne kan leje for et mindre beløb.

Naturgas og el og vand afregnes direkte til leverandøren. vandafledningsafgift opkræves aconto sammen med husleje. Samtlige ejendomme er tilsluttet fællesantenneanlægget. Det er frivilligt at tilkoble sig dette net, man kan frit vælge deres egen udbyder.



Ventetid
Indstilles af seniorbofællesskabet.

Boliginfo

Adresser

Vejgården 2 - 46,
4160 Herlufmagle

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

22

Energimærke

D

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

65-89 m2

Husleje

6134-9271 kr.

Indskud

20400-28000 kr

Ventetid

Ikke angivet

Indstilles af seniorbofællesskabet.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Varme betales direkte til varmeværk, evt. varme restancer opkræves via lejen og er pligtig pengeydelse.

Vand betales direkte til vandværk, evt. vand restancer opkræves via lejen og er pligtig pengeydelse.

Der forefindes ikke køleskab og ovn i lejemålet, dette skal man selv anskaffe.

Det er tilladt at holde en hund, som er godkendt jf. hundeloven.

Afdelingen er et seniorbofællesskab, hvor beboerne har aftalt at bo i et socialt forpligtende fællesskab, hvor alle beboere yder deres indsats efter formåen. Fællesmøderne/afdelingsmødet træffer nærmere regler om ovenstående og regler for benyttelse af fælleshuset, og herunder evt. betaling af et mindre beløb/kontingent til fællesskabet. Da afdelingen er etableret som et forpligtende bofællesskab, er man som lejer forpligtiget til at indgå i dette fællesskab og skal hermed følge de vedtagelser som fællesmøderne/afdelingsmødet vedtager.

VIGTIGT DETTE ER ET FORPLIGTIGENDE SENIORBOFÆLLESSKAB Man er forpligtiget til at deltage i fællesarrangementer, møder evt. fælles arbejdsopgaver mm. For at bevare denne boform skal man respektere afdelingens værdier og regler.

Lignende boliger

Skovparken, Kastanievej

Kastanievej 1 - 15, 2 - 24 m. fl.

4700 Næstved

Værelser

1-4

Areal i m2

32-108

Husleje i kr.

2154-8255

Ventetid

6 mdr.-17 år.

Kirsebærlunden

Kuhlausvej 100 - 205

4700 Næstved

Værelser

1-4

Areal i m2

30-104

Husleje i kr.

2137-7748

Ventetid

6 mdr.-12 år.

Brandtsgade 7-10

Brandtsgade 7 A-E, 8-10 A-F

4700 Næstved

Værelser

1-4

Areal i m2

40-98

Husleje i kr.

3745-8527

Ventetid

1-10 år.