Mmmm..... cookies...

Afdeling

Aurora
922-0

AURORA
Stjernepladsen
Er du studerende og vil du bo på én af de absolut bedste beliggenheder i hjertet af Aalborg?
Vi har boligen til dig!

De lækre boliger ligger på Stjernepladsen ved Østre Havn midt i Aalborg, og har den mest fantastiske udsigt ud over Aalborg og Nørresundby. Boligerne er alle 2-værelses boliger på 50 m2.

Ud over din lejlighed, har du adgang til fællesvaskeri, fællesrum og studiecafe. Der er en aflåst cykel kælder, som frit kan benyttes af alle beboerne, og til hver bolig hører et separat depotrum, som man selv kan låse af.

Der er elevator, fælles tagterrasse og et dejligt gårdmiljø som må benyttes af alle beboere.

Boligerne er nye, moderne og holdt i lys nordisk stil. Der er forberedt plads til opvaskemaskine og indbygningsskab til køleskab, som man selv skal medbringe. Der er emhætte med kul filter over det keramiske komfur.

Ved indflytning er der internet med en forbindelse på 90/90 MB. Har du brug for en hurtigere forbindelse, henvender du dig bare selv til Stofa. Der er ikke tilknyttet TV-pakker, men ønsker du en TV- pakke, skal du oprette via Stofa. Du kan også vælge en streamingtjeneste.

Lejerbo 's ungdomsboliger på Stjernepladsen har alle A-ordning. Det betyder, at lejligheden er professionelt istandsat og klargjort, når du flytter ind. Du skal bare flytte ind.
Hos Lejerbo sætter vi tryghed og nærhed i højsædet. Viceværten har kontor på Stjernepladsen, og du kan altid komme forbi kontoret eller ringe.

Nærområdet bugner af forskellige kultur - og fritidstilbud. Få minutters gang fra din bolig finder du Musikkens Hus, Nordkraft, Karolinelund og Østre Anlæg. I havnebassinet lige ud for bygningerne, ligger Aalborg Cable Park, hvor du kan stå på Wakeboard.

Der er indkøbsmuligheder og offentlig transport i umiddelbar nærhed, og Aalborg centrum, med bibliotek, shopping, cafeer og restauranter kan du gå til på få minutter.

Aalborg Universitet ligger ca. 5 km fra centrum, og der er anlagt cykelsti hele vejen derud med elektroniske tavler med estimerede ankomsttider.

Er du interesseret i at leje en bolig, så skal du kontakte Aalborg Studiebolig via mail til studiebolig@aalborg.dk eller ringe på tlf: 99 31 42 98.


Ventetid
Udlejning sker via Studiebolig Aalborg, Rendsburggade 10 A, 9000 Aalborg. Tlf. 99 31 42 98.
Se mere på www.studieboligaalborg.dk
Studiebolig Aalborg kan kontaktes via mail til studiebolig@aalborg.dk

Boliginfo

Adresser

Stjernepladsen 19 og 27,
9000 Aalborg

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

269

Energimærke

A1

Andet

Altan: Nej
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

1-2

Størrelser

50 m2

Husleje

2891-4306 kr.

Indskud

22500 kr

Ventetid

0 mdr.

Udlejning sker via Studiebolig Aalborg, Rendsburggade 10 A, 9000 Aalborg. Tlf. 99 31 42 98.
Se mere på www.studieboligaalborg.dk
Studiebolig Aalborg kan kontaktes via mail til studiebolig@aalborg.dk

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Ungdomsboligbidrag fra Staten er fratrukket den anførte husleje. Såfremt de forudsætninger, hvorunder boligen er udlejet, ikke længere er til stede og/eller du ikke på anmodning fremsender dokumentation for studieaktivitet, vil dit lejemål blive opsagt. I opsigelsesperioden er du ikke berettiget til ungdomsboligbidrag, hvorfor din husleje i denne periode vil stige. Ved indflytning bliver der udleveret en USB-stik. Derpå er der relevante bilag til lejekontrakten. Den skal afleveres ved fraflytning. Hvis den er væk, vil der blive en opkrævning på 50,- på flytteopgørelsen.”

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Der skal søges om tilladelse hos varmemesteren ved installation af opvaskemaskine i boligen.

Der kan ikke gives tilladelse til installation af vaskemaskine i boligen.

I boligerne er der internetforbindelse med en hastighed på 90/90MB. Vil man have en hurtigere forbindelse, skal man kontakte Stofa. Der er ikke indlagt Tv-pakker. Ønsker man kabel-tv, kan man kun få igennem Stofa.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Lignende boliger

Fr. Nansensvej

Fr. Nansensvej 3 - 25 m. fl.

9210 Aalborg SØ

Værelser

1-4

Areal i m2

33-93

Husleje i kr.

2171-6601

Ventetid

1-3 år.

Vestbyen

Dannebrogsgade 18, 34 m. fl.

9000 Aalborg

Værelser

1-3

Areal i m2

42-84

Husleje i kr.

4348-8111

Ventetid

0 mdr.

Brodersenvænget, Vadum

Brodersenvænget 5 - 47, 6 - 54

9430 Vadum

Værelser

2-3

Areal i m2

67-79

Husleje i kr.

5965-7058

Ventetid

0 mdr.-5 år.