Mmmm..... cookies...

Afdeling

Rådyrvej 38 - 96
923-0

I den sydlige ende af Hedensted ligger 30 rummelige 1 plans boliger fra 2013. Alle boligerne er dobbelthuse placeret i en trekant med fællesarealer i midten.

Afdelingen ligger i udkanten af Hedensted, nær golfbanen. Der er kort afstand til både indkøbsmuligheder og skole og daginstitutioner. Fra Hedensted er der både tog- og busforbindelser til de omkringliggende byer, fx Vejle og Horsens.

Alle boliger har tilknyttet en carport med et privat, rummeligt redskabsskur (dobbeltcarport er placeret i gavlen af hvert dobbelthus).

Alle boligerne er bygget som dobbelthuse, og udenfor har hver bolig en 15 m² stor terrasse. Facaderne fremstår med rene, lyse flader afbrudt af vinduer og murefelter. Taget er i sort papdækning med en sortlakeret aluminiumskant. Indvendig er boligerne i flotte og moderne materialer. Alle vægge er beklædt med filt, der bagefter er malet over i en lys farve. Lofterne er hvide. På gulvene er der lagt 3-stavs lamelparket i ask. På badeværelset, i entre og bryggers er der klinkegulv. I hele boligen er der gulvvarme, hvilket sikrer en god komfort. Der er i alle boligerne lagt vægt på rummelighed og gode lysforhold. Derudover er det tilstræbt, at boligen har et enkelt udtryk, så beboerne nemt kan sætte deres eget præg på indretningen.

Fra hovedindgangen træder man ind i en entre eller et bryggers. Herfra er der adgang til en lys og rummelig stue. I bryggerset er der en bordplade mellem skabene, hvor der er mulighed for at sætte vaskemaskine og tørretumbler under.

Stuen ligger i åben forbindelse med et stort køkken med plads til spisebordet som samlingspunkt for familien.

Boligtype 1 er de store boliger på ca. 110 m² i brutto areal, hvilket giver ca. 92 m² i netto areal. Boligtype 2 er 100 m² i brutto areal, hvilket giver et netto areal på ca. 83 m².

Husene er alle tilsluttet Waoo, som kan levere internet, tv og telefoni.

Boliginfo

Adresser

Rådyrvej 38-96,
8722 Hedensted

Boligtype

Antal boliger

30

Energimærke

A2

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3-4

Størrelser

100-110 m2

Husleje

7878-8538 kr.

Indskud

36700-40300 kr

Ventetid

1-2 år.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Lignende boliger

Engparken

Enggade 11 A-B, 13 A, 9 B-H m. fl.

7100 Vejle

Værelser

1-4

Areal i m2

28-110

Husleje i kr.

1922-8581

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Frøhaven

Chr. Hansensvej 2-40 A-D m. fl.

7100 Vejle

Værelser

1-4

Areal i m2

38-109

Husleje i kr.

2463-9088

Ventetid

6 mdr.-2 år.

Ribe Landevej

Ribe Landevej 2-10 A-F

7100 Vejle

Værelser

1-4

Areal i m2

31-103

Husleje i kr.

2384-8397

Ventetid

1-3 år.