Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ryesgade
952-0

Moderne, lyse familieboliger med god central beliggenhed i Horsens.


Alle boliger har en sydvendt altan ud mod Vestergade samt indgang fra gårdsidens åbne altangange. På facaden ud mod Vestergade er altanerne skubbet ind via et glasværn, så de passer smukt ind i facadens helhed.

På 3. sal ligger en tagterrasse i hele bygningens bredde vendt mod øst på ca. 55 kvm. Fra altangangene på gårdsiden af bygningen løber en rampe til tagterrassen. Der er adgang med elevator til alle boligerne via et elevatortårn til altangangene.

Bygningen er med fladt tag og har store, åbne vinduespartier ud mod Vestergade. Boligerne i stueetagen er hævet lidt over terrænet mod Vestergade, mens de er i niveau til gårdsiden. Husdyr vil være tilladt efter gældende regler.

Rundt om boligerne er der etableret forskellige udearealer: parkeringsanlæg med 35 p-pladser, cykelskur og skure til affaldshåndtering samt depotrum på 2 kvm. til hver bolig.

Indkøbsmulighederne er rigtig gode. Lige overfor ligger en Netto-butik, mens der i Horsens midtby findes et væld af forskellige butikker. Kun få hundrede meter væk ligger Horsens nye kulturinstitution Fængslet. Der er heller ikke langt til Forum Horsens med idrætsfaciliteter og stadion.

Alle boliger er udstyret med Køle/fryseskab, komfur og emhætte.
Der er forberedt til at opsætte opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

Boliginfo

Adresser

Ryesgade 2 A-M,
8700 Horsens

Boligtype

Antal boliger

35

Energimærke

A1

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

80-112 m2

Husleje

6833-9242 kr.

Indskud

32000-44800 kr

Ventetid

3 mdr.-1 år.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Til boligen hører et depotrum i form af et skur.

Lejemålet opvarmes med varme fra Horsens Fjernvarme, hvortil der er tilslutningspligt. I forbindelse med din/jeres indflytning, sørger vi for at give fjernvarmeværket besked. Vi sender derfor fjernvarmeværket dit/jeres fulde navn(e), lejemålets adresse, telefonnummer samt e-mail. Fjernvarmeværket er selvstændig dataansvarlig for behandlingen af dine persondata og kan kontaktes på info@fjho.dk. Lejerbos behandling af persondata fremgår på vores hjemmeside www.lejerbo.dk under fanen ”Om Lejerbo” -> ”Persondata”.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Lignende boliger

Flintebakken

Flintebakken 2 - 148

8700 Horsens

Værelser

2-3

Areal i m2

61-86

Husleje i kr.

4441-6465

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Houmannshus

Houmannsgade 46 A-P m. fl.

8700 Horsens

Værelser

1-3

Areal i m2

31-100

Husleje i kr.

2253-9887

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Lilli Gyldenkildes Torv

Sankt Helene Vej 10

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

44-115

Husleje i kr.

3923-9332

Ventetid

0 mdr.-1 år.