Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ryesgade II
952-1

33 Fantastiske lejeboliger på Ryesgade 4A-4L bygget i 2018.

Blokken rummer både 2, 3 og 4-værelses boliger. Alle boliger er lyse, velindrettede boliger med god skabsplads. Altanerne er inddækket med hvidmatteret glas. De er alle vestvendte og ligger ud mod Ryesgade. Stueboligerne har niveaufri adgang.
Der er gulvvarme i hele boligen.

Alle boliger er udstyret med Køle/fryseskab, komfur og emhætte.
Der er forberedt til at opsætte opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

På 3. sal, i den nordvestlige ende ligger en stor tagterrasse, til fælles brug.

Der er depotrum til alle boliger.

Der er elevator til alle etager via blokken på Ryesgade 2.

Der er gode parkeringsmuligheder og der er 2 EON-el-ladestandere.

Husdyr vil være tilladt efter gældende regler.

Indkøbsmulighederne er rigtig gode. Lige overfor ligger en Netto-butik, mens der i Horsens midtby findes et væld af forskellige butikker. Kun få hundrede meter væk ligger Horsens nye kulturinstitution Fængslet. Der er heller ikke langt til Forum Horsens med idrætsfaciliteter og stadion.

Er du ikke på ventelisten kan du gøre det her på hjemmesiden eller du kan ringe til os på tlf. 38 12 14 35.

Boliginfo

Adresser

Ryesgade 4,
8700 Horsens

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: YouSee kan leverer signal. Lejer skal selv sørge for tilmelding på www.yousee.dk eller på tlf. 70 70 40 40. Der kan frit vælges anden udbyder.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk), gnavere i bur (dog ikke kaniner), samt 1 indekat eller 1 hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, skorpioner og skildpadder er ikke kæddyr, og er derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr - der af offentligheden kan opfattes som farlige og giftige, eller skadedyr som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Det er ikke tilladt at holde forbudte hunderacer eller krydsninger heraf i henhold til politivedtægten. Det er heller ikke tilladt at holde hunde, der er på en evt. observationsliste. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat, skal indhentes på servicecenteret. Hunden skal være chippet og registreret i Dansk Hunderegister, og være ansvarsforsikret. Katten skal være neutraliseret og chippet eller øretatoveret, og være registreret i Dansk Katteregister. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj - herunder gøende hunde. Dyrene må ikke besørge på matriklen ved uheld skal der ryddes op.

Lejemålet opvarmes med varme fra Horsens Fjernvarme, hvortil der er tilslutningspligt. I forbindelse med din/jeres indflytning, sørger vi for at give fjernvarmeværket besked. Vi sender derfor fjernvarmeværket dit/jeres fulde navn(e), lejemålets adresse, telefonnummer samt e-mail. Fjernvarmeværket er selvstændig dataansvarlig for behandlingen af dine persondata og kan kontaktes på info@fjho.dk. Lejerbos behandling af persondata fremgår på vores hjemmeside www.lejerbo.dk under fanen ”Om Lejerbo” -> ”Persondata”.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.