Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ved Gudenaaen
953-0

Afdelingen på Aalevej i Tørring, består af 24 boliger. Alle boliger er rækkehuse i ét plan og er bygget sammen to og to.
Boligerne er som udgangspunkt 3-rums boliger, men kan indrettes som 4-rums boliger.

Boligerne er store og rummelige og ligger smukt placeret tæt op ad grønne områder i den centrale del af Tørring.

Boligerne er centralt beliggende i Tørring, tæt på indkøbsmuligheder og med Gudenåen i baghaven. Området har en nem adgang til hovedvej og motorvej, med ca. 15 minutter til Vejle C og ca. 2 minutter til motorvej.

Boligerne er fordelt på i alt 12 dobbelthuse placeret en anelse forskudt i forhold til hinanden.

Boligerne er placeret således at den enkelte bolig sikres både morgen- og aftensol samt et vestvendt terrasseareal til ophold.
I området omkring boligerne er der rigeligt med parkeringspladser til beboerne. Desuden er der tænkt i adgangsvej til afdelingen, så boligerne ligger ugeneret i forhold til nabobebyggelsen.

De 24 boliger er opført i to forskellige størrelser: 12 på 97 kvm og 12 på 108 kvm.

Fra boligerne er der udgang via havedør fra stuen til den private have bag ved boligen. Mellem de to boliger i hvert dobbelthus er der privat carport, udhus og tag rum til ekstra opbevaring.

Boligerne er bygget i lyse, gule mursten med tag i sorte betonsten og mørkegrå vinduer i træ/alu. Indvendigt i boligerne er farverne holdt lyse med hvide vinduer og døre og lyst askeparket på gulve i opholdsrum. I badeværelset er der mørkegrå klinker på gulvet og på væggen i brusekabinen til at bryde med det lyse look og skabe et mere moderne udtryk.

Alle boliger er forberedt til opvaskemaskine, vaskemaskine og kondenstørretumbler.

Boligerne er forsynet med fjernvarme.

Antenne: Waoo/Eniig levere antenne og internet signal. Der betales ud over huslejen et grundbeløb svarende til grundpakken. Der er mulighed for at bruge beløbet til internet i stedet, ligesom man kan bestille ekstra produkter mod tillæg.
Herudover betales der direkte til forsyningsselskaberne for levering af el, vand og varme.

El: Efter eget valg
Varme: Tørring Kraftvarmeværk A.m.b.a.
Vand: Tørring vandværk A.m.b.a.
Antenne: Kabel TV – Waoo v. Eniig


Boliginfo

Adresser

Aalevej 2A - 24B,
7160 Tørring

Boligtype

Antal boliger

24

Energimærke

A2

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3-4

Størrelser

97-107 m2

Husleje

7431-8115 kr.

Indskud

34791-38435 kr

Ventetid

1-4 år.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Stofa leverer antennesignal, men der er frit valg til at vælge anden udbyder. Lejer står selv for tilmelding til et signal.

Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastif, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu, samt krydsninger hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. I forbindelse med skift fra gammel til ny hund, er det tilladt i en midlertidig periode på max 2 år, at have 2 hunde. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Lignende boliger

Engparken

Enggade 11 A-B, 13 A, 9 B-H m. fl.

7100 Vejle

Værelser

1-4

Areal i m2

28-110

Husleje i kr.

1922-8581

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Frøhaven

Chr. Hansensvej 2-40 A-D m. fl.

7100 Vejle

Værelser

1-4

Areal i m2

38-109

Husleje i kr.

2463-9088

Ventetid

6 mdr.-2 år.

Ribe Landevej

Ribe Landevej 2-10 A-F

7100 Vejle

Værelser

1-4

Areal i m2

31-103

Husleje i kr.

2384-8397

Ventetid

1-3 år.