Mmmm..... cookies...

Afdeling

Vejlevej II
988-0

Ved siden af de eksisterende boliger på Vejlevej i Horsens har Lejerbo i 2015 bygget 32 boliger på 2, 3 og 4 værelser.

Alle boligerne er store, rummelige og ligger smukt placeret tæt på grønne områder uden dog at give køb på nærheden til de mange muligheder Horsens kan tilbyde; indkøb, kultur og oplevelser.

Byggeriet i 4 plan med elevator ligger på en skøn grund med både fredskov og en lille sø. Fra de fleste boliger er der udsigt til netop disse grønne områder.
I området omkring boligerne er der rigeligt med parkeringspladser til beboerne.

Alle boligerne er med entre, badeværelse, stort, rummeligt køkkenalrum og stue samt soveværelse og evt. ekstra værelser. Interiør er i lyse, moderne nuancer, som giver en funktionel bolig med stor mulighed for at sætte sit personlige præg.


Boliginfo

Adresser

Vejlevej 4A-L,
8700 Horsens

Ledige lejemål

4 vær. - 99 m2 - 9270 kr.

Boligtype

Antal boliger

32

Energimærke

A1

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

71-108 m2

Husleje

6402-9270 kr.

Indskud

28600-43400 kr

Ventetid

3 mdr.-1 år.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Lejemålet opvarmes med varme fra Horsens Fjernvarme, hvortil der er tilslutningspligt. I forbindelse med din/jeres indflytning, sørger vi for at give fjernvarmeværket besked. Vi sender derfor fjernvarmeværket dit/jeres fulde navn(e), lejemålets adresse, telefonnummer samt e-mail. Fjernvarmeværket er selvstændig dataansvarlig for behandlingen af dine persondata og kan kontaktes på info@fjho.dk. Lejerbos behandling af persondata fremgår på vores hjemmeside www.lejerbo.dk under fanen ”Om Lejerbo” -> ”Persondata”.

Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Lignende boliger

Flintebakken

Flintebakken 2 - 148

8700 Horsens

Værelser

2-3

Areal i m2

61-86

Husleje i kr.

4441-6465

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Houmannshus

Houmannsgade 46 A-P m. fl.

8700 Horsens

Værelser

1-3

Areal i m2

31-100

Husleje i kr.

2253-9887

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Lilli Gyldenkildes Torv

Sankt Helene Vej 10

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

44-115

Husleje i kr.

3923-9332

Ventetid

0 mdr.-1 år.