Mmmm..... cookies...

Afdeling

Lilli Gyldenkildes Torv
1243-0

LILLI GYLDENKILDES TORV ligger centralt i Horsens og er opført i 2020. Afdelingen består af 248 familieboliger samt 101 ungdomsboliger. Afdelingen er fordelt på fem forskellige bygninger fra 1. – 6. etage. Der findes elevator i alle bygninger, gode muligheder for cykelparkering samt fine udendørs fællesarealer til ophold og samvær, samt mulighed for adgang til vaskeri.

FAMILIEBOLIGERNE
Familieboligerne er fordelt på fire bygninger og rummer både 2-, 3- og 4-værelses boliger. Alle har lyse værelser med skab samt køkken-alrum og stue med god plads til både madlavning og ophold.

I køkkenet er installeret ovn med kogeplader, emhætte og køle-/fryseskab. Der forberedt til egen opvaskemaskine i alle boliger. Boligerne har desuden rummelige badeværelser med plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i hele boligen.

Alle undtagen én bolig har altan.

Du kan finde yderligere materiale (pdf) om familieboligerne på https://www.lejerbo.dk/lillifamilie

UNGDOMSBOLIGERNE
Ungdomsboligerne er 1-værelses boliger med eget køkken og bad. Alle har en rummelig entre, hvor der i nogle af boligerne er et indbygget skab. Der er desuden et privat depotrum i alle boligerne med indgang fra entreen.

Kernen i ungdomsboligerne er et køkken-alrum med god plads til også at indrette en soveplads.

Køkkenet er udstyret med 2 kogeplader, emhætte, køle/fryseskab og køkkenskabe. Badeværelserne er også holdt i lyse, venlige farver på både vægge, gulv og i brusekabinen. Der er gulvvarme i hele boligen.

Alle beboere har adgang til et fælles vaskeri på 2. sal samt tagterrassen.
Du kan finde yderligere materiale (pdf) om ungdomsboligerne på https://www.lejerbo.dk/lilliung

UDLEJNINGEN AF UNGDOMSBOLIGERNE
Skriv dig på ventelisten, så får du automatisk tilbud, når der bliver en bolig ledig. Det er gratis at skrive sig på ventelisten til ungdomsboliger.

HUSK - Du skal være i lære eller studerende for at få en ungdomsbolig.
Kontakt os på tlf. 38 12 14 35 for at høre mere om, hvilke boliger der er ledige eller skriv dig på ventelisten, så du automatisk får besked, når vi har ledige boliger.


Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: YouSee kan levere signal men andre udbydere har også mulighed for at levere signal. Der er ingen tilslutningspligt. Lejer skal selv sørge for tilslutning hos den ønskede udbyder.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnaver i bur (dog ikke kaniner), samt 1 indekat eller 1 hund. Hund og kat skal føres i snor ! Skriftlig tilladelse til have hund eller kat skal indhentes hos Servicecenteret. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks.rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrie, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

Der tilhører ikke gratis parkering i området. Parkering kan ske jf. skiltene i området. Der er begrænset mulighed for at leje en parkeringsplads, på vores grusareal, kontakt Regionskontoret i Kolding. Der er også begrænset mulighed for at leje en p-plads i P-huset via Apcoa, for beboerpris brug linket https://abonnement.apcoa.dk/lilli-gyldenkildes-torv ved bestilling.

Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Lignende boliger

Flintebakken

Flintebakken 2 - 148

8700 Horsens

Værelser

2-3

Areal i m2

61-86

Husleje i kr.

4441-6465

Ventetid

6 mdr.-4 år.

Houmannshus

Houmannsgade 46 A-P m. fl.

8700 Horsens

Værelser

1-3

Areal i m2

31-100

Husleje i kr.

2253-9887

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Frejasgade

Frejasgade 2-6 A-B

8700 Horsens

Værelser

1-4

Areal i m2

32-87

Husleje i kr.

2064-5345

Ventetid

6 mdr.-2 år.