Mmmm..... cookies...

Afdeling

Skejbyen
1244-0

Afdelingen med nybyggeri ligger på de to nye veje Doris Kæraas Gade og Dagmar Hansens Gade i den nye bydel Skejbyen op ad Skejbyvej og der er opskrivning via Aarhus Bolig.
Aftale om fortrin til børnefamilier:
3-rumsboliger eller derover udlejes med fortrin til ansøgere med et eller flere børn.
Børn defineres som hjemmeboende under 18 år.

I Skejbyen er der både boliger, sportshal, grønne områder og uddannelsesinstitutioner tæt på. I nærområdet er der planlagt et torv med cafe, en integreret daginstitution og dagligvarebutik.
I dag er der ca. 800 meter fra de nye boliger til nærmeste dagligvarebutik, Rema 1000. Kun 150 meter fra afdelingen ligger busstoppesteder, mens der er ca. 2km til nærmeste letbanestop. I bil når du hurtigt til Grenåvej til den ene side og Randersvej til den anden.

De 115 boliger er fordelt på fem bygninger på mellem tre og fem etager. To af bygningerne er vinkel-bygninger rundt om et hjørne, men de tre andre er mindre enkeltstående bygninger.
Der er parkeringspladser rundt om boligerne, ligesom der er cykelparkering både i terræn og i kældre.

Ud mod vejene er der kantzoner med græs og rønnetræer. Mellem boligerne er der grønne arealer med både græs og beplantning med træer og buske. Rundt om bebyggelsen er der stier med flisegange, bænke og plantekummer med prydgræs og stauder

De 2-, 3- og 4-værelses boliger er alle indrettet med et stort, lyst køkken-alrum med god plads til både spiseafdeling og stue. Fra køkken-alrum er der udgang til altan eller terrasse, og der sikres dermed et skønt, stort lysindfald. Enkelte boliger er i 2 plan.
Køkkenet er fra Designa med hvide køkkenelementer, laminatbordplade og stænkplade over komfuret i hvidt glas. Ovnen er fra Electrolux og med AquaClean-rengøringsfunktion, der er desuden induktions-kogeplade og emhætte. Beboere skal selv medbringe køleskab, og der er gjort klar til installation af opvaskemaskine.
På badeværelset er der bordplade med integreret vask og underskab, brusekabine og vægmonteret toilet. Derudover er der knager, toiletpapirholder, vægmonteret spejl samt spots i loftet. Der er gjort klar til, at beboerne selv kan installere en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.
I værelserne er der indbyggede skabe i hvidt laminat. I 1-værelsesboligerne er der et indbygget skab i opholdsrummet.
Alle boligerne har et tilknyttet depotrum i kælderen på 2 m2.
Alle bygningerne er med facader i tegl, som varierer i farverne mørkebrun, lys gul, lys rød og rød. Det giver et flot farvespil i boligområdet og sørger samtidig for, at bygningerne kan kendes fra hinanden. I facaderne er der mange små variationer som gør bygningerne mere interessant, fx forskellige størrelser vinduer, tilbagetrukne vinduer, franske altaner og altaner.
Taget er fladt tag med tagpap, og enkelte steder er der monteret solceller.
Alle boligerne har egen altan i forskellige størrelser. Altanerne er i malet stål, som matcher den enkelte bygnings facade. På nogle dele af bygningerne er der altangange med opholdsarealer. Enkelte boliger i stueetagerne har terrasse med udgang fra stuen, mens andre har små, private haver.
Gulvet i alle opholdsrum og værelser er vinylplankegulv i egetræs-look. På badeværelset er der klinkegulv. Loft og vægge i alle boliger er malet hvide, mens væggene i brusekabinen er beklædt med fliser.
Boligerne opvarmes af radiatorer, dog er der gulvvarme på badeværelset.
Vinduer og udvendige døre matcher i farve med facaden på den enkelte bygning, mens de indvendig i lejemålene er hvide.

Det er tilladt at holde én hund i lejemålet.

Boliginfo

Adresser

Dagmar Hansens Gade 3-38,
8240 Risskov

Doris Kæraas Gade 7,
8240 Risskov

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

115

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-4

Størrelser

38-114 m2

Husleje

3497-9742 kr.

Indskud

16200-48700 kr

Ventetid

0 mdr.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der er 2 års karenstid Første forbrugsregnskab for varme og vand vil være for perioden 01.03.2021 - 30.06.2022 . Herefter vil forbrugsregnskabet være for perioden 01.07. - 30.06.

Det er kun tilladt at holde 1 hund. Man skal underskrive en hundetilladelse hos varmemesteren.

Lignende boliger

Lærkebo

Skelagervej 51 - 275

8200 Aarhus N

Værelser

1-5

Areal i m2

28-110

Husleje i kr.

2135-8403

Ventetid

5-10 år.

Høiriisparken

Høiriisgårdsvej 27-61

8220 Brabrand

Værelser

2-4

Areal i m2

50-104

Husleje i kr.

4144-9328

Ventetid

0 mdr.

Store Ravnsbjerg

Risdalsvej 49 - 65

8260 Viby J

Værelser

1-4

Areal i m2

39-112

Husleje i kr.

3673-7759

Ventetid

4-10 år.