Mmmm..... cookies...

Afdeling

Tovværket
1264-0

Lejerbo Esbjerg har opført 88 almene familieboliger på den gamle tovværksgrund i Esbjerg. Der er 1, 2, 3 og 4 værelses boliger, så der er lidt for en hver.

BROCHUREN findes på www.lejerbo.dk/esbjerg.

Afdelingen består af et højhus på 13 etager, hvor der er fin udsigt til vandet og over byen fra de øvre etager. På siderne af højhuset bygges 2 "vinger" med boliger til henholdsvis 2. og 3. sal, som også får altan.

I den fælles gårdhave er der etableret et dejligt orangeri, som kan benyttes af beboerne.

Boligerne er lyse velindrettede boliger, men køkken i lyse farver og fine laminatgulve. I badeværelset er der forberedt til egen vaskemaskine og tørretumbler og i køkkenet er der forberedt til egen opvaskemaskine.

Afdelingen ligger skønt tilbagetrukket fra trafikerede veje med store grønne områder i "baghaven". Der er ikke langt til havnen og der er stort udvalg af sportsaktiviteter i gå-afstand. Bare 500 m til indkøb, 1,5 km til skole, 2 km til centrum og under 10 min på cykel til banegården.Boliginfo

Adresser

Grådybet 71 F-H,
6700 Esbjerg

Boligtype

Antal boliger

88

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

1-4

Størrelser

46-113 m2

Husleje

4300-8970 kr.

Indskud

19400-47500 kr

Ventetid

0 mdr.-1 år.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE/INTERNET: Bolignet-Aarhus har indlagt signal. Der er PDS udtag i stue samt tomrør til øvrige værelser. Se mere information på www.bnaa.dk. Der er ingen tilslutningspligt. Lejer selv sørge for tilslutning hos udbyderen og indkøb af router. REGNSKABSPERIODER: Indeværende forbrugsregnskab vil være for perioden 15/8 2022 - 31/12 2023 og dermed omfatte 16,5 måneder. Derefter vil perioden være 1/1 - 31/12 og dermed omfatte 12 måneder.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.