Mmmm..... cookies...

Afdeling

Præstehaven
1402-0

Oppe ad Viborgvejs bakke, lige inden man når til Hasle Torv, ligger Præstehaven.

Afdelingen ligger cirka tre kilometer fra midtbyen og tæt på handelshøjskolen. Lige på den anden side af Viborgvej er der indkøbsmuligheder i Frydenlund Centret. Til boligerne hører der store, velplejede grønne områder med legepladser og mulighed for gode gåture.

Lejlighederne ligger i bygninger, der er mellem tre og syv etager høje. I især de øverste lejligheder er der en helt unik udsigt ud over byen.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.Boliginfo

Adresser

Præstevangsvej 10-26,
8210 Aarhus V

Viborgvej 113 - 117,
8210 Aarhus V

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

130

Energimærke

C

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

3-4

Størrelser

78-87 m2

Husleje

4502-5551 kr.

Indskud

15600-17400 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk

Lejemålet overtages uden køleskab og fryser.