Mmmm..... cookies...

Afdeling

Bymosevej
1412-0

Ungdomsboligerne på Bymosevej gemmer sig godt for enden af en blind vej i grønne områder. Afdelingen ligger tæt på Viborgvej, og det er nemt at komme ind til midtbyen (ca. 4 km), med bussen eller til byens uddannelsesinstitutioner. Afdelingen har et fint fælleshus og gode udendørs fællesarealer.

Rækkehusene på Bymosevej er både i et og to plan. Etværelsesboligerne er i et plan; toværelsesboligerne i to plan. Til alle boliger hører der en lille have med terrasse. Desuden har hver bolig adgang til et tremmerum i kælderen.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Bymosevej 57-131, 60-192,
8210 Aarhus V

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

103

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-2

Størrelser

26-49 m2

Husleje

2599-3990 kr.

Indskud

7330-11235 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk