Mmmm..... cookies...

Afdeling

Tuestensvej
1414-0

I Aarhus-forstaden Tilst ligger Afdeling 1414-0 Tuestensvej. Afdelingen består af grå rækkehuse med små private haver. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder tæt på, og der er fællesvaskeri og fælleshus i afdelingen. Desuden er der gode busforbindelser til blandt andet Aarhus midtby.

Boligerne, som fordeler sig på enten to eller tre værelser, egner sig især til den pladskrævende single, til parret eller til den lille familie. På Tuestensvej får man både hus og have, men i en overskuelig størrelse, så tiden også kan bruges til andet en husholdning og græsslåning.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Tuestensvej 26-70,
8381 Tilst

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

23

Energimærke

C

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

64-86 m2

Husleje

6292-8206 kr.

Indskud

17521-21420 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk