Mmmm..... cookies...

Afdeling

Rytoften/Ryhavevej
1416-0

Ungdomsboligafdelingen består af to boligblokke beliggende ca. 500 m fra hinanden. Afdelingen ligger tæt på de fleste af byens uddannelsesinstitutioner og ca. 4 km fra midtbyen. Der er gode busforbindelser i nærheden, og der er grønne områder i gåafstand, hvor man kan blive blæst igennem i en læsepause.

Boligerne på Rytoften (Hasle Centervej) er torumsboliger fordelt på fire etager. De er delevenlige, og kan dermed deles af både kæreste- og vennepar. Hver bolig har altan og pulterrum i kælderen.

Boligerne på Ryhavevej er et- eller torumsboliger. De øverste lejligheder har både altan og flot udsigt ud over Aarhus.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Hasle Centervej 281-305,
8210 Aarhus V

Ryhavevej 10-12,
8210 Aarhus V

Ledige lejemål

2 vær. - 50 m2 - 4490 kr.

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

102

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1-2

Størrelser

40-50 m2

Husleje

3806-4491 kr.

Indskud

15335-18220 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk