Mmmm..... cookies...

Afdeling

Skødstrup
1419-0

Centralt beliggende i Aarhus-forstaden Skødstrup ligger Tronkærgårdsvej. Højt hævet over Aarhusbugten, og derfor med en helt unik udsigt. Der er ikke langt til indkøb, busstoppesteder eller togstationen, og der er derfor nemt at komme til Aarhus, som befinder sig kun 15 km mod syd. Der er masser af grønne områder omkring afdelingen, hvor man kan nyde forstadsidyllen.

Rækkehusene er indrettet med enten tre, fire eller fem værelser i forskudt plan. Det vil sige, at der fra entreen og ned til stuen går en trappe. Loftet beholder dog sin højde, og det giver store vinduer mod Aarhusbugten og en fornemmelse af en kæmpe stue.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Tronkærgårdsvej 32-98,
8541 Skødstrup

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

33

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3-5

Størrelser

78-114 m2

Husleje

8009-10299 kr.

Indskud

33203-42789 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk