Mmmm..... cookies...

Afdeling

Marienlystvangen, Storbylandsby I
1420-0

Tæt ved Aarhus Universitetshospital i Skejby ligger Marienlystvangen (Storbylandsby I) i landlige omgivelser. Afdelingen er speciel ved, at den består af 20 beboere, som er henvist af kommunen, og 20 beboere fra vores normale venteliste. Beboerne, der er henvist af kommunen, har tidligere haft problemer med hjemløshed, har en psykisk sygdom eller lignende. Det er vigtigt for afdelingen, at beboerne har lyst til at engagere sig i afdelingens gode fællesskab.

Afdelingen består af 40 rækkehuse - fem på 50 kvm og 35 på 40 kvm. Boligerne er mørkegrå med røde detaljer. På taget af boligerne sidder der solceller.

Der er B-ordning i denne afdeling.


OBS Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Marienlystvangen 85-165,
8200 Aarhus N

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

40

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-3

Størrelser

44-54 m2

Husleje

4812-5662 kr.

Indskud

18665-21747 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk