Mmmm..... cookies...

Afdeling

Mågevej/Randersvej
1471-0

Afdelingen består af et dobbelthus og en række rækkehuse. Afdelingen ligger blot 500 meter fra Rys centrum, hvor du blandt andet kan finde en slagter, flere supermarkeder, et apotek og en Matas. Samtidig er der ikke langt til grønne områder. Skoven er i gåafstand og Knudsø ligger kun et par stenkast væk. Inden for en kilometer finder du desuden både biograf, lystbådehavn og togstation, hvorfra du kan nå til Aarhus på en halv time.

De rummelige boliger er perfekte for par eller familier. Dobbelthuset har en hyggelig lille have, og rækkehusene har store, private haver, hvor man kan nyde det danske vejr i fred og ro. Der er mulighed for at leje en carport.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Mågevej 3-11,
8680 Ry

Randersvej 37-39,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

9

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3-5

Størrelser

70-90 m2

Husleje

4755-6876 kr.

Indskud

14000-18000 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk