Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ny Kirkevej
1475-0

Afdeling ligger tæt på kirken og kun 500 meter fra Rys centrum. I nærheden finder du, ud over gode indkøbsmuligheder, en biograf og en lystbådehavn. Togstationen ligger også i gåafstand, og herfra tager det kun ca. en halv time at nå ind til Aarhus.

De rummelige lejligheder i afdelingen passer perfekt til både enlige, par og familier. Lejlighederne har enten tre eller fire værelser og et rummeligt køkken. Rundt om de to huse, der udgør afdelingen, er der et stort grønt område, som er beboernes fælles have.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Ny Kirkevej 26-28,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

8

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

71-82 m2

Husleje

6223-7523 kr.

Indskud

14200-16400 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk