Mmmm..... cookies...

Afdeling

Søkildevej
1477-0

Centralt placeret i forhold til både naturområder, indkøb og transport ligger denne afdeling, som består af syv rækkehuse. Afdelingen ligger i gåafstand fra både biograf, sportshal og togstationen, hvorfra Aarhus kan nås på blot en halv times tid.

De arkitekttegnede rækkehuse henvender sig, med deres to værelser pr. bolig, især til enlige eller par. Hver bolig fordeler sig på to plan. Underetagen består af en stor opholdsstue i åben forbindelse med et køkken. På overetagen er der soveværelse, bad og et depotrum.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Søkildevej 44A-46D,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

7

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2

Størrelser

74 m2

Husleje

6882 kr.

Indskud

14760 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk