Mmmm..... cookies...

Afdeling

Isagervej
1478-0

Denne afdeling, som er en etageejendom, ligger tæt på kirken, kun en kilometer fra Rys centrum. Den ligger i et roligt kvarter og omkranses af et grønt areal med legepladser. Afdelingen gennemgik i 2010/11 en gennemgribende renovering. Afdelingen har desuden fået solceller på taget i 2015.

De mange forskellige lejlighedsstørrelser gør afdelingen attraktiv for alle - både enlige, par og familier. Der hører kælderrum til alle lejligheder og der er mulighed for at leje carport.

Husdyr er kun tilladt i 23 A-D
Elevator findes i ejendommens to A-opgange.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Isagervej 21A-21D, 23A-23D,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

87

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-5

Størrelser

53-133 m2

Husleje

4667-8827 kr.

Indskud

10600-24800 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk