Mmmm..... cookies...

Afdeling

Moselunden
1485-0

Moselunden er en attraktiv og velfungerende boligafdeling, der ligger midt i Ry, tæt ved kirken. Der er kort afstand til centrum og dermed mange indkøbsmuligheder lige ved hånden. Til afdelingen hører et fælleshus med tilhørende gæsteværelse, som kan lejes af afdelingens beboere, hvis man skal holde fest eller har overnattende gæster. Og med flere legepladser er der også lidt for småfolket.

Boligerne i Moselunden varierer meget i størrelse, men har flere ting til fælles: Alle boligerne er i rigtig god stand. Lejlighederne er lyse, og de er indrettet, så der gøres bedst mulig brug af alle kvadratmeterne. Foran og bagved er der små haver, hvor man kan dase i solen om sommeren.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Moselunden 10A-14C, 1A-13E, 2A-8D,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

55

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

52-95 m2

Husleje

4760-8673 kr.

Indskud

11500-18940 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk