Mmmm..... cookies...

Afdeling

Søkildevej
1486-0

Denne afdeling er tæt på både by og natur, da den ligger placeret blot en halv kilometer fra bykernen og et stenkast fra smukke Knudsø. Afdelingen, der rummer fire ældreboliger i rækkehuse, emmer af hygge og godt naboskab.

Afdelingens centrale placering betyder desuden, at der ikke er langt til et væld af indkøbsmuligheder, og med togstationen tæt på, kan du altid snuppe det næste tog til Skanderborg, Silkeborg eller Aarhus.

Afdelingen består af rødstenede rækkehuse og boligerne er rummelige og har adgang til en lille forhave samt en hyggelig, privat baghave. Da boligerne er beregnet til ældre, er de indrettet uden trapper og har privat parkeringsplads, så det er let at komme frem og tilbage.

Der er A-ordning i denne afdeling.

Da disse boliger er ældreboliger, udlejes de gennem Skanderborg Kommune.

Boliginfo

Adresser

Søkildevej 42A-42D,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

4

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2

Størrelser

60 m2

Husleje

6979 kr.

Indskud

12100 kr

Ventetid

0 mdr.

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk