Mmmm..... cookies...

Afdeling

Gerstedvej
1487-0

Afdelingen Gerstedvej ligger i Gl. Rye – en lille by, der ligger midt i noget af Danmark smukkeste natur, klos op ad Himmelbjerget. Byen har cirka 1.300 indbyggere og huser blandt andet en lille brugsforretning. Lige op til afdelingen ligger store grønne arealer til fri afbenyttelse.

Afdelingen består af rækkehuse i et eller to plan. Boligerne fremstår i tidssvarende design med store stuer og moderne køkkener. De velindrettede og rummelige boliger er ideelle til børnefamilien eller par, der gerne vil have god plads at boltre sig på. Alle boligerne har både for- og baghave, og der er mulighed for at leje en carport.

Der er A-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Gerstedvej 2A-2H,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

8

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

80-95 m2

Husleje

5935-7553 kr.

Indskud

16000-19000 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk