Mmmm..... cookies...

Opret profil

Vigtigt! Er du allerede lejer i Lejerbo eller står du allerede på ventelisten?

Så kontakt os på login@lejerbo.dk eller tlf. 70 12 13 10 og oplys din e-mailadresse, adresse eller journalnummer. Så opretter vi profilen for dig.

Hvis du ikke kontakter os, men selv opretter en profil her, vil du ikke have adgang til dine oplysninger hos Lejerbo eller have mulighed for at oprette dig som intern boligsøgende, hvis du i forvejen er beboer i Lejerbo-fællesskabet.

OBS! Din adgangskode må indeholde a-z, 0-9 og ._, den skal være på min. 6 tegn, og må ikke starte med 3 ens tegn.

Når du opretter en profil, accepterer du samtidig, at Lejerbo-fællesskabet sender mails til dig i stedet for breve. Er du fritaget for Digital Post, skal du kontakte vores Kundeservice på enten kundeservice@lejerbo.dk eller 70 12 13 10

Personlige oplysninger

Ægteskabelig status

Kontaktoplysninger

Adgangskode

Boligtilbud

Som boligsøgende i Lejerbo modtager du boligtilbud pr. e-mail. Ønsker du i stedet at modtage boligtilbud på brev koster det 200 kr. om året udover ventelistegebyret.

Ønsker du at betale det ekstra brevgebyr og derved få boligtilbud pr. brev, skal du kontakte vores Kundeservice. Det kan du gøre på kundeservice@lejerbo.dk eller på telefon 70 12 13 10.

 

 

Nyhedsbrev

 

Få hjælp

Få hjælp til opskrivning og betaling via vores hjælpevideoer.

Gå til hjælpesiden

Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål:

kundeservice@lejerbo.dk

tlf: 70121310

PROBLEMER MED LOGIN?

Hvis du har problemer med at logge på hjemmesiden, så prøv at sende en ny adgangskode til din e-mail.

Så får du testet, at det er den rigtige mail, du bruger. Og du kan altid rette din adgangskode på siden Min profil, når du er logget ind på Mit Lejerbo.

Ellers skriv til os på login@lejerbo.dk