Mmmm..... cookies...

Afdeling

Wilstersgade
1413-0

På charmerende Frederiksbjerg, midt i det centrale Aarhus, ligger Wilstersgade, som er en af vores mindste afdelinger. Wilstersgade ligger fem minutters gang fra banegården, Bruuns Galleri og alt det andet spændende, midtbyen har at byde på. Desuden er der gode busforbindelser lige nede på Frederiks Allé.

Lejlighederne i Wilstersgade er alle etværelses, men de er fleksible i den forstand, at der er mulighed for at opsætte skillevægge, hvis man ønsker en anden indretning. I kælderen har hver bolig eget pulterrum. Desuden har beboerne adgang til et hyggeligt gårdmiljø med mulighed for solbadning eller grillaftener.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Wilstersgade 26,
8000 Aarhus C

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

6

Energimærke

C

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

1

Størrelser

40-67 m2

Husleje

5309-8785 kr.

Indskud

13820-19200 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk